2777
2789
عنوان

رانندگی کوفتی🫤

820 بازدید | 62 پست

ن با بابام میرفتم آموزش و خب همش هی یادم میرفت یکسری چیزارو اونم عصبانی میشد منم گریه😂

آخرین بار یک ماشین جلوم بود بابام گفت بگیرششش من فکر کردم میگه ماشینه رو بگیر پامو گذاشتم رو گاز جلو زدم از اون

بابامم داد و بیداد کرد که آره من منظورم این بوده که ترمز و بگیر و منم گریه کردم به مامانم گفت برو پیشش گریه نکنه و....

حالا امشب اومده میگه فردا برو ثبت نام کنم آموزشگاه من نمیخوام به تو استرس بدم بترسی برو آموزشگاه

من نمیخوام برم آموزشگاه خوب یاد نمیدن حرفه ای نمیشه آدم ازون طرفم با بابام که میرم گند میزنم

گفتم من نمیخوام اصلا گواهینامه بگیرم

چیکار کنم بنظرتون؟ نمیخوام برم آموزشگاه آخه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اموزشگاه بهتره خوب یاد میدن مطمئن باش زود راه میافتی کلاج و و ترمز زیر پاشونه تو هم راه می افتی

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

برو ثبت نام کن ولی به بابات بگو من به تمرین با توهم احتیاج دارم اگه برام وقت میزاری برم اگرنه گه هیچ

اگر اینان مسلمانند یارب کافرم گردان/وگرمن کافرم ازمسلک ایشان برم گردان.. دلم نمیاد اینو تو امضام ننویسم بخونش و کمی بهش فکر کن. --> من از قضا اگر روزی حاکم این شهر شوم/خون صد شیخ فدای سر یک مست کنم/وسط کعبه دو میخانه بنا خواهم کرد/که نگویند مستان ز خدا بی خبرند...

هیچ وقت با پدر و برادر و شوهر راننده نمیشی برو ثبت نام کن

آخه همه دوستام که رفتن میگن آموزشگاه حرفه ای یاد نمیده میری گواهینامه میگیری میزاری رو تاقچه

ازون طرفم همه میگن با بابا و شوهر و داداش نمیتونی عصبانی میشن

اول برو آموزشگاه و گواهیتو بگیر بعد با بابات تمرین کن ، چون الان بابات قوانینی که افسر سخت گیری میکنه بهت یاد نمیده ولی بعدش قشنگ هم قوانین و بلدی هم رانندگیت اکی میشه

میخوای بدون گواهی نامه رانندگی کنی پس ؟ اموزشگاه رفتن چ ربطی ب مهارت داره؟ میری گواهی نامه اوکی کنی ...

نه آموزشگاه آشنا داریم گفتم اگه حرفه ای شدم نرم اونجا آزمون بدم

🤣وای بابامم میبینم گریم میگیره