من فقط این بهت بگم اگر واقعا فکرات کردی و شرایط جدایی رو داری فکر بچه هات کردی تو فکر مچ گرفتن باش اگر نداری کلا بیخیال باش چون فقط بعد مچ گیری روح و روان خودت نابود میکنی و شوهرت هم پرروتر میکنی و حتی اون ترس و استرسشم تموم میشه و راحت میره باطرف کیف میکنه شاید دیگه همون شبایی که تو خونه میموند کنارت هم لج میکنه دیگه همونم نمیاد میره باطرف عزیز دلم بیشتر فکر کن
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
من فقط این بهت بگم اگر واقعا فکرات کردی و شرایط جدایی رو داری فکر بچه هات کردی تو فکر مچ گرفتن باش ا ...
ممنون که جواب دادی
عزیزم شرایطم افتضاحه من ادمی نیستم که بتونم کنار بیام الان ببشتر از یکساله بهض شک دارم خیلی چیزاام دیدم اما نمیتونم ثابت کنم ینی بجوریه که نه میدونم خیانته نه میدونم نیست
ببین من یه پیشنهاد دارم برات شما شروع کن خودت قوی کن تمرکزت بگذار روی خودت از همه نظر یه زن باهوش اگر چیزی از همسرش فهمید چیزی به روش نمیاره و شروع میکنه خودش قوی میکنه از نظر روحی اعتماد به نفس از نظر مالی هنر یاد میگیره میره سرکار و حسابی پول جمع میکنه و فکر همه جارو میکنه همزمان مدرک برای گرفتن مهریه و خیانت جمع میکنه تا بتونه مهریه اش رو از حلقومش بکشه بیرون و طرف نتونه بزنه زیرش یا از ضعف هاش استفاده کنه و تحت فشار بگذارتش برای همین میگم اول باید خودش قوی کنه
ببین من یه پیشنهاد دارم برات شما شروع کن خودت قوی کن تمرکزت بگذار روی خودت از همه نظر یه زن باهوش اگ ...
ببین قبلا قوی نبودم اما الان دیگه انقدر با رفتارای مشکوکش و کلا کارایی که میکنه بهش شک کردم دیگه با کسیام ببینمش اصصصلا برام مهم نیست قبلا فکرشم نمیتونستم بکنم اما الان راحتم فقط میخوام مدرک جمع کنم که زرنگه نمیتونم دارم دیوونه میشم مثلا یه کارایی رو ریز ریز میکنه من روم نشه به کسی بگم
ببخشید که میگم تمرکزت گذاشتی روی شوهرت این طوری باور کن خودت روانی می کنی میری گوشه تیمارستان شوهرت راحت به کاراش ادامه میده پس اول خودت بگذار اولویت و به فکر آینده ات باش
اگر می خوای خیالت جمع بشه برو داخل این موبایل فروشی ها یا دوربین فروشی ها بپرس ببین کجا میتونی پیدا کنی ردیاب دارن دوربین مخفی کوچولو دارن شنود دارن فقط امتحانش کن از راه دور ببین جواب میده یا نه چون بعضیا تقلبی هستن فقط باید یه جایی بگذاریشون شوهرت نبینه و متوجه نشه