2777
2789
عنوان

میشه بیاین کمکم😭🫠🙂

95 بازدید | 7 پست

من مادربزرگم تازه فوت شده تقریبا

مامانم این اخرا نتونست بره پیشش نپرسید چرا ممنون🙏🙂🫠

حالا الان همش میگه که عذاب وجدان دارم و کاش خوابشو ببینم

من خوابشو دیدم با چند نفر دیگه

اون ندید

تا اینکه امشب که خوابید یک دفعه پرید گفت خواب دیدم داره ناله میکنه

حالش یکم بد شد

همش میگفتم نرو(به من)

میگفت میترسم:)

من براش توضیح دادم که عذاب وجدان نداشته باش و هر کاری تونستی کردی و ولی احساس میکنم فایده ای نداره

میگه شما وقتی خوابشو دیدین حالش خوب بوده ولی وقتی من دیدم ناله میکرد

چیکار کنم

جوری زندگی کن که انگار از مرگ برگشته ای!:)

نذر خیرات بده

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

الان دیگه گذشته دیگه

براشون دعا کنید و همیشه به یادش باشید

خدا رحمتشون کنه

یادم نمی رود که همه عزتم تویی128🫀 میشه برای حل مشکلات زندگیم و موفقیتم یه صلوات بفرستید؟ کنکوری ۴۰۶🥴💔😂 من بلد نیستم از عشق پشیمان بشوم ؛انقدر پاي تو میمانم تا ویران شوم ..128❤️🩹- یا اباعبدالله (((درخواست دوستی قبول نمیکنمممم)))

عزیزم به مادر توضیح بده که بخاطر ذهنیتی که داشته چنین خوابی دیده. اینکه فکر میکرده چون نرفته پیشش اون ناراحته ازش یا مثلا کوتاهی کرده دااائم تو ذهنش بوده. معلومه که تاثیر میزاره توی خواباش. بگو نذری چیزی به نیت مادرشون بدن و دایم بهشون یادآوری کنید که عذاب وجدان الان هیچ خیری برای هیچطرف ماجرا نداره. چه خودشون که مادرن و عزیز شمان چه مادربزرگ که دستشون کوتاهه از دنیا. چون مادر خودمم ازین افکار داشت. ولی امیدوار باش چون فرآیند سوگواری که تمام بشه این حالات مادرتونم خیلی خیلی بهبود پیدا میکنه.