2777
2789
عنوان

همسایه

161 بازدید | 15 پست

اومد جاکفشی خونمونو شکست سر اینکه بچه ها ساعت ۵ عصر داشتن بازی پیکردن چون بچه مهمونمون خونمون بود

پلیس اومد گفت بیاید کلانتری فردا

واقعا کاری از پیش میره ؟یا الکیه؟

بعد من اونم زنگ زد پلیس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه تو خونه بود این یهو از بالا اومد پایین

مگه در چه سر و صدا میکردین که از بالا شاکی شد ؟

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

مگه در چه سر و صدا میکردین که از بالا شاکی شد ؟

بچه ها تو اتاق بودن من تو پذیرایی عادی بازی میکردن اگه صداشون زیاد بود میفهمیدم چون بهشون همش میگفتم یواش

واقعا با شکایت کردن میشه خسارت گرفت ازشون؟

بچه ها تو اتاق بودن من تو پذیرایی عادی بازی میکردن اگه صداشون زیاد بود میفهمیدم چون بهشون همش میگفتم ...

شاهد . دوربین چیزی دارید ؟

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

همسایه ها بعدا اومدن با صدای این دیگه صحنه رو ندیدن

میتونه مدعی بشه شکسته بوده میخوای بندازی گردنش

حالا برو ببین چی میشه

اصل دعواتون سر چی بود ؟ سابقه ی درگیری داشتین ؟

میتونه مدعی بشه شکسته بوده میخوای بندازی گردنش حالا برو ببین چی میشه اصل دعواتون سر چی بود ؟ سابقه ی ...

همش میاد دم خونه میگه راه میرید ساختمان میلرزه گوشیتون زنگ میخوره صداش میاد بالا

میخوام ببینم شکایت کردن به صرفست یا نه

چون همه چیو به اون کلانتر برعکس گفتن گفتن با لگد زدیم تو در خونشون😐

همش میاد دم خونه میگه راه میرید ساختمان میلرزه گوشیتون زنگ میخوره صداش میاد بالامیخوام ببینم شکایت ک ...

باید بری شورای حل اختلاف

معمولا توصیه به مصالحه و صلح میکنن

ببخشید یکم اضافه کردم بقیشم بخونید لطفاو اینکه خسارت میشه گرفت یا نه؟

شاهد دارن ؟

ببین کلا مشکلات این مدلی میره حل اختلاف

چه اون شاکی باشه چه شما

میگن صلح کنید . حالا دوربینی شهادت بقیه ی همسایه هایی چیزی باشه تعیین خسارت میکنن . ولی باز آخرش سازش و صلحه