2777
2789

صابون آنتی باکتریال یا گوگردی برای حمام استفاده کن

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند سالته؟؟من ۱۲ تا ۲۲ سالگی پشتم داغون بود از جوش و لک ، پماد ان ان و ویتامین آد ،شب ها میزدم ،خوب شدن

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است، عباس معروفی، کتاب سال بلوا

تو رو خدا راه حل دارید بگید

تاپیک دو تا مونده به اخری گفتم چیکار کنی عکس روتین حموم گذاشتم قول میدم اینکارا رو کنی یه پوست سفید بلوری بدون لک و جوش و پوست مرغی خواهی داشت و بوی گل میدی

چند سالته؟؟من ۱۲ تا ۲۲ سالگی پشتم داغون بود از جوش و لک ، پماد ان ان و ویتامین آد ،شب ها میزدم ،خوب ...

چند وقت طول میکشه خوب شن ؟ دکتر برام قرص راکتون نوشته بود نخوردم میترسم

۲۰ سالمه ، از ۱۲ سالگی اینطورم ، جاهاشم میره؟ یا دیگه جوش نمیزنه؟

تا ۲۲ سالگی هست ،آره جاهاشو میبره حتما بزن فقط زیاد چرب نکن

چند وقت طول میکشه خوب شن ؟ دکتر برام قرص راکتون نوشته بود نخوردم میترسم

دو ماه بزن .عرق کاسنی هم بخر بخور ، ناشتا نصف استکان ، یک ماه .

دو ماه بزن .عرق کاسنی هم بخر بخور ، ناشتا نصف استکان ، یک ماه .

آها دمت گرم ، میگم پس هر شب اینو بزنم ، صبحم برم حموم چربیاش بره خوبه ؟ بعد ناشتا هم عرق کاسنی بخورم و در طول روز هم خاکشیر بخورم و ازون صابون آنتی باکتریال ها تو حموم بزنم

این روتین خوبه ؟

آها دمت گرم ، میگم پس هر شب اینو بزنم ، صبحم برم حموم چربیاش بره خوبه ؟ بعد ناشتا هم عرق کاسنی بخورم ...

آره خوبه انجام بده . آب زیاااااد بخور .

خوب میشی ،نگران بدنت هم نباش جوش و لک هم باشه ،ازدواجم بکنی هیجی نمیشه مگه ارزش و شخصیت آدما به جوش و لک بدن هست ؟من ازدواج کردم پشتم پر لک و جوش بود ،شوهرمم هیچی نگفت ،اگرم بگه گوه میخوره بگه .بدن ها متفاوت .

آره خوبه انجام بده . آب زیاااااد بخور .خوب میشی ،نگران بدنت هم نباش جوش و لک هم باشه ،ازدواجم بکنی ه ...

اهوم ان شاءالله خوب یشم، همه خاستگاری ها رو رد میکنم البته همیشه به این دلیل نیست اما با خودم میگم نکنه قبل اینکه خوی بشه ازدواج کنم ، دلم برا طرف مقابل میسوزه حتما طفلک خیلی میخوره تو ذوقش ، اینم بگم حس میکنم ارثیه این جوشا چون بابام تو جوانیاش هم اینطور بود داداشمم اینطوره ، البته من انقد دستکاری کردم نمیدونم جاش بره یا ن

دستت درد نکنه

راستی دکتر برام قرص راکوتان نوشته همه میگن ضرر داره به نظرت بخورم ؟ 🥲 یا یه سر طب سنتی هم برم

اهوم ان شاءالله خوب یشم، همه خاستگاری ها رو رد میکنم البته همیشه به این دلیل نیست اما با خودم میگم ...

اشتباه نکن چرا رد میکنی خواستگارو .شک نکن ،که اونام بی مشکل نیستن .

به نظرم راکوتان رو اگه جوش هات چرکی هستن بخور ،اگه چرکی نیستن ک قرمز و دردناکن ، همون عرق کاسنی بخور و پماد ان ان و ویتامین آد بزن شب ها .آبم زیاد بخور .

راستی شیرینی جات و نوشابه و مربا و قند و شکر نخور ،کم بخور حداقل