2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 41 پست
یعنی چی؟

عوض سکه ، مبلغ ۳ میلیارد تومان مهریه کن

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی سوالات حقوقی را از من بپرسید مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر را از من بپرسیدنذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو پس با چه رویی اومدی خواستگاری هیچی نداری فقط ۶متر زبون داری

و دوسانت چیز

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

عوض سکه ، مبلغ ۳ میلیارد تومان مهریه کن

چرا سکه میره بالا ولی ۳ میلیارد همونطور میمونه شاید دو سال دیگه بخواد مهریه اش رو بگیره ۳ میلیارد شده باشه مثل ۱ میلیارد

از حق طلاق بالاتر هس.ب تنهایی و بدون دردسر دو ۲ ماه میشه جدا شد.ولی با حق طلاق خالی نمیشه و گرفتاری ...

چیزی به اسم حق طلاق برای زن نداریم این کلمه بین مردم و عرف رایج شده اصلش وکالت در طلاقه و هر جفتش یکیه

دکمشو بزن بره

شرایط مالیش خوب نیست

مهریه که میکه خیلی کمه شرط طلاقم اکه از خودش مطمئن بود میداد

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
چرا سکه میره بالا ولی ۳ میلیارد همونطور میمونه شاید دو سال دیگه بخواد مهریه اش رو بگیره ۳ میلیارد شد ...

عزیزم مهریه را به نرخ روز حساب میشه

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی سوالات حقوقی را از من بپرسید مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر را از من بپرسیدنذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان

حالا مال من 114 تا سکه س داداشم میگه کمه

شرط شروط هیچی نذاشتم.

ببین عزیزم زندگیتون خوب باشه با ی سکه هم میشه ادامه داد خوب نباشه هزارتا سکه باشه بدرد نمیخوره خدای نکرده میگی مهرم حلال جونم ازاد.

اگه زیاد برات مهمه 72 تا سکه بگو

و خدا چقدر منو دوست داشت که تورو بهم داد♡D♡خدایا شکرت

عزیزم مهریه را به نرخ روز حساب میشه

نه قشنگم اینطور نیست مگر اینکه ذکر کنن به نرخ روز در حالت عادی به نرخ روز حساب نمیشه و هیچ فرقی نداره اونا میگن اگه ذکر شده به نرخ روز قیمت رو تبدیل می کنن به طلا در اون زمان