2777
2789
عنوان

تو تموم عمرم

222 بازدید | 20 پست

تو تموم عمرم تنها بودم

ولی

اندازه هزار تا رفیق با آدما محبت کردم

یه سبد عشق دادم

ولی...

سبدم رو

خالی بهم برگردوندند...🙂

توی دنیا هر کسی یه جوری دل میشکونه . زندگی شیرینه عشق و خوبی نداره . برو جونم دست بزن به کاری . نه کار نداره پولی . هرکاری بکنی . بازم تو بی پولی😂😂

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

تنها نیستی ماهم همینیم

هعی😔

توی دنیا هر کسی یه جوری دل میشکونه . زندگی شیرینه عشق و خوبی نداره . برو جونم دست بزن به کاری . نه کار نداره پولی . هرکاری بکنی . بازم تو بی پولی😂😂

یه حدیث از امام علی داشتیم خیلی قشنگ بود

متن دقیقش یادم نیست ولی یه چیزی تو این مایه ها بود که چون خدا کار خوب و ادم های خوب دوست داره براشون همیشه بوسیله ادم های دیگه این خوبی جبران می کنه

مثلا وقتی به یه نفر خوبی کنی و اون ادم بهت بدی کنه. خدا به جاش یه ادم غریبه رو سر راهت می زاره تا بهت خوبی کنه

متن خود حدیث خیلی قشنگ بود. حالا بگردی شاید پیداش کنی

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.

یه حدیث از امام علی داشتیم خیلی قشنگ بود متن دقیقش یادم نیست ولی یه چیزی تو این مایه ها بود که چون خ ...

آخی چه قشنگ😢👌

امیدوارم زودتر محبت گم شدم رو پیدا کنم

خوبه مال شما سبد رو برگردوندن مال ما همون سبدم ندادن

هعی😭😭😭

چیزی که امروز به من کلا ثابت شد

امروز به یکی از دوستام نزدیک بیست بار زنگ زدم گفتم برنامه رو بفرست گفت باشه میفرستم ولی هنوزم نفرستاده

مطمئن باش اگه الانم زنگ بزنم میگه باشه ولی بازم نمیفرسته

چیزی که امروز به من کلا ثابت شدامروز به یکی از دوستام نزدیک بیست بار زنگ زدم گفتم برنامه رو بفرست گف ...

وای درک میکنم خیلی تجربه چنین چیزایی رو دارم

تو کل زندگیم همیشه همین بوده

وای درک میکنم خیلی تجربه چنین چیزایی رو دارمتو کل زندگیم همیشه همین بوده

تو مدرسه( امسال سال اخرمه) هر وقت بهشون مهربونی کردم بهم بدی کردن

هر وقت ازشون سوال پرسیدم درست و حسابی جوابمو ندادن

همیشه موقع امتحانا صندلی ها رو یکم جابهجا نمیکردن تا منم وسطشون بشینم

زنگای بیکاری و ورزش بهم نمیگفتن تو هم بیا بازی کن

ولی همشون از من توقع خوب بودن دارن

تو مدرسه( امسال سال اخرمه) هر وقت بهشون مهربونی کردم بهم بدی کردن هر وقت ازشون سوال پرسیدم درست و حس ...

وایییاییییی دقیقااااااااااا دقیقااااااا منم همینم....

من مهر میرم دهم