asuhoolllhi مدیر استارتر عضویت: 1405/06/09 تعداد پست: 4 عنوان عطر و ادکلن 64 بازدید | 9 پست خانوماااعطر و ادکلن از چه برندی گرفتین خوب بود؟من ادکلن لیرا میخوام، اصلشو که نمیتونم بگیرممیخوام مشابه شرکتی بگیرم..نمیدونم از چه برندی بگیرم که پخش بو و ماندگاریش خوب باشه دیروز | 22:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moraba23 عضویت: 1405/03/09 تعداد پست: 687 لیرا خیلی بدبوعه بوی کیک پرتقالی میده تو عطرای کازاموراتی فقط ممفیسو خوبه
booogh عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 8644 من بوی اسپری مارک sheرنگ ابیش خیلی دوست دارمموندگاریش هم بد نیست
asuhoolllhi مدیر استارتر عضویت: 1405/06/09 تعداد پست: 4 تا چقدر میخوای هزینه کنی؟ درحد سه تومن اینا، حجم کممشابه شرکتی لیرا میخوام نمیدونم از چه برندی بگیرم که کیفیتش بهتر باشه و پخش بو داشته باشه و ماندگاری
asuhoolllhi مدیر استارتر عضویت: 1405/06/09 تعداد پست: 4 سورملینا بگیر عشقم میگم لیرا دوست دارممشابه شرکتی لیرا رو میخوامنمیدونم از چه برندی بگیرم که خوب باشهمشابه عطرای اصل اروپاییتونو از چه برندی میگیرین
مامان_جون_می_می_نی عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 12102 درحد سه تومن اینا، حجم کممشابه شرکتی لیرا میخوام نمیدونم از چه برندی بگیرم که کیفیتش بهتر باشه و پخش ... با حدود سه تومن تو برند الحمبرا باید مشابه ش و پیدا کنیالحمبرا خوبه ،۳۵ میل هاش اصلا خوب نیست شیشه یزرگتراش خوبه
asuhoolllhi مدیر استارتر عضویت: 1405/06/09 تعداد پست: 4 لیرا خیلی بدبوعه بوی کیک پرتقالی میده تو عطرای کازاموراتی فقط ممفیسو خوبه من لیرا اصل استفاده کردم فوق العاده بودولی بازم سلیقهایه من شیرین دوست دارممشابه شرکتی عطرای اصلتونو از چه برندی میگیرین؟ نمیدونم از چه برندی مشابه عطرای کازاموراتی رو بگیرم که رایحش شبیه اصل باشه و پخش و ماندگاری داشته باشه
asuhoolllhi مدیر استارتر عضویت: 1405/06/09 تعداد پست: 4 من بوی اسپری مارک sheرنگ ابیش خیلی دوست دارمموندگاریش هم بد نیست نه نه..اسپری نهکازاموراتی لیرا میخوامنمیدونم مشابهش رو از چه برندی بگیرم خوب باشه