2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره من که خیلی تغییر کردم دوس دارم بازم بزنم دو سال پیش ۳ سیسی زده بودممن ک از فرداش میرفتم نمیدونم

اوو چزیاد من دوسال پیش یک سیسی زدمم چونم خوب شدد اول خیلیکوفته بود

اوو چزیاد من دوسال پیش یک سیسی زدمم چونم خوب شدد اول خیلیکوفته بود

من اسلامشهر پیش دکتر ابوالفضل حکیم پور زدم لبمم تا الان ۲ و نیم زدم ولی اصلا انگار نیم سیسی زدم خیلی طبیعی میزنن

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
من اسلامشهر پیش دکتر ابوالفضل حکیم پور زدم لبمم تا الان ۲ و نیم زدم ولی اصلا انگار نیم سیسی زدم خیلی ...

ژل طبیهی باشه خدایی خیلی خوبه سیسی چند بزنی؟

منم لبام زدم خیلی خوبن الان یک سالو خورده ای

دلم زاویه فکم میخاا ولی میگم ب صورتم ممکنه نیا

ژل طبیهی باشه خدایی خیلی خوبه سیسی چند بزنی؟منم لبام زدم خیلی خوبن الان یک سالو خورده ایدلم زاویه فک ...

دقیق یادم نیست ولی امسال ژل لب ۶ و نیم زد

زاویه فک منم دوست دارم ولی نزد گفت فیست مردونه میشه از نازی درمیاد البته راستم میگه اکثر اونایی ک زاویه زدن مثل آقایون شده صورتشون خیلی بزرگ شده

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
اوومن میگ دو تومن گفتم برم تا گرون تر نشدعراس میگه

چ خوب برو انشالله که قشنگتر میشی و راضی❤️💋