2777
2789
عنوان

حالِ روح

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 74 پست
اره منم اینجوری شدم بعض موقع ها میگم  اصلا برای چی باید زندگی کنم تهش که چی؟  که چی مثلا ا ...

خدا کنه علت درونیه منم پیدا شه

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم باید خودت بخای

که خوب بشه حال روحیت 

توصیه های دوستان خوب بود

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    
توروخدا یه چی میگی بااین احوال  قرم کجا بود

نه راس میگن بالاخره باید از یه جایی برای تغییر حالت شروع کنی من خودم یه بار حالم بد بود اهنگ سلام ملکم سلام ملکم عذرا خانوم رو گذاشتم وای اینقدر خنده دار بود بلند شدم باهاش قر دادم خیلی اهنگ خنده داریه یه بار امتحان کن 

نه راس میگن بالاخره باید از یه جایی برای تغییر حالت شروع کنی من خودم یه بار حالم بد بود اهنگ سلام مل ...

خوش به حالتون والا

شماها حالتون زبادی خوبه بخدا

خوش به حالتون والا شماها حالتون زبادی خوبه بخدا

عزیزم راهنمایی بود که میتونستم انجام بدم من توضیح هم دادم گفتم حالم خودمم بعضی موقع ها خوب نیست . تا خودت نخوای نمیشه همین . امیدوارم بهتر بشین 

همه رو انجام دادم‌قبلا

دچار روزمرگی شدی هی به خودت تلقین نکن حال روحیم بده و.. همه چی رو ول کن انرژی مثبت بچسب فقط

فقط ارامش  رو بهش فک کن

ارامش باید از درونت ریشه بگیره جون بگیره تا بتونی خوب بشی

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    

من امروز رفتم دریای خشکیده شهرمون هوا خنک بود روحم تازه شد😊شاید هوای خنک به روح شما هم آرامش بده دوستم. 

جوک بخون. 

میوه بخور. 

دوش آب خنک بگیر. 

لباس های لطیف بپوش. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
دچار روزمرگی شدی هی به خودت تلقین نکن حال روحیم بده و.. همه چی رو ول کن انرژی مثبت بچسب فقط فقط ارا ...

از این کارای جذب و انرژی مثبتی کردم 

متوقف شد

یکی دوتا کتاب بگم خوبت کنه؟

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)