2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبلا عقد میگرفتن و الان دیگه چون خیلی ها تو عقد طلاق میگیرن و طلا رو هم با خود میبرن، اکثرا الان تو عروسی میگیرن

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  

عروسی البته بعد از عقد باید کم کم طلا ها خریداری بشه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
نیم ست یا سرویس کامل چجوریه؟

بستگی به بوجه طرف مقابل داره الان طلا خیلی گرون شده ولی اگه بعد عقد کم کم خریداری بشه به هیچ کس فشار وارد نمیشه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
بستگی به بوجه طرف مقابل داره الان طلا خیلی گرون شده ولی اگه بعد عقد کم کم خریداری بشه به هیچ کس فشار ...

مادرشوهرم توقع جهیزیه کامل داره خودش زورش میاد یه انگشتر بگیره خیلی عجیبه

مادرشوهرم توقع جهیزیه کامل داره خودش زورش میاد یه انگشتر بگیره خیلی عجیبه

انگشتر که باید خریداری بشه با نامزدت حرف بزن وبگو ما رسم داریم طلا تا قبل عروسی خریداری بشه