2777
2789
عنوان

بچها🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 25 پست
میدونم دلت میگیره ولی طبیعیه همه میبینن اما به روشون نمیارن

کاش فقط دلم بگیره

لرزش بدن دارم

تو این گرما میرم زیر پتو هیچی نمیخورم فقط قرص میخورم همش گریه میکنم عطرشو بو میکنم همش چکش میکنم شیش بار بالا اوردم قلبم تیر میکشه حس میکنم هر لحظست غش کنم

همون چشم آبی قبلی مسیحی ام🛐اکانت دست دو نفره❕❕❕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش فقط دلم بگیره لرزش بدن دارم تو این گرما میرم زیر پتو هیچی نمیخورم فقط قرص میخورم همش گریه میکنم ...

تو سن خیلی حساسی هستی از ۱۰ سالگی الان هم که ۱۷ سالته

خیلی کوچولویی طولانی هم تو رابطه بودی پس همه اینا طبیعیه

من خودم با ۲۳ سال سن این مدلی هستم و همه رو تجربه کردم و میفهممت عزیزم

دمنوش آرام بخش بخور

قرآن بخون

درست میشه غصه نخور چیزی نیست که سرش جدا بشی

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻اگه خواستی قضاوتم کنی بدون که تو با کفشای من راه نرفتی ✨️ INFJ نزدیک به INFP ❤️🔥🧠🧗🏻♀️💎🌊🧘🏻♀️✨ ی دختر خوش قلب ، مهربون ، صاف و ساده ، سختی کشیده و عاشق هنر🧚🏻♀️ هاپو🐶 و پیشی🐈⬛

تو سن خیلی حساسی هستی از ۱۰ سالگی الان هم که ۱۷ سالته خیلی کوچولویی طولانی هم تو رابطه بودی پس همه ا ...

یعنی جدا نشم ولش نکنم؟؟؟

یعنی جدا نشم ولش نکنم؟؟؟

بستگی به خودت داره

منم خیلی این قضیه بهم برمیخوره و ناراحت میشم احساس میکنم بهم خیانت شده😄

ولی بنظرم ی نیاز طبیعی تو همه آدماست

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻اگه خواستی قضاوتم کنی بدون که تو با کفشای من راه نرفتی ✨️ INFJ نزدیک به INFP ❤️🔥🧠🧗🏻♀️💎🌊🧘🏻♀️✨ ی دختر خوش قلب ، مهربون ، صاف و ساده ، سختی کشیده و عاشق هنر🧚🏻♀️ هاپو🐶 و پیشی🐈⬛

بستگی به خودت داره منم خیلی این قضیه بهم برمیخوره و ناراحت میشم احساس میکنم بهم خیانت شده😄ولی بنظرم ...

چیکار کنم توروخدا راهنماییم کن:)

چیکار کنم توروخدا راهنماییم کن:)

فداتشم نگران نباش آشتی میکنید

ولی حالا که خودت قهر کردی پیش قدم نشو اون بیاد سراغت

چرا از چه نظر توروخدا راهنماییم کن قرار بود بکنیم من زدم زیرش

خب عزیزم الکی باهاش کات کردی، باهاش بشین صحبت کن بگو دوس ندارم دروغ گفتی و فیلم میبینی، بگو اگه دوباره تکرار کنی اعتمادمو از دست میدم و...