2777
2789

من دارم دوره سایت و سئو میگذرونم

یه دوره پایتون هم گرفتم

کلا میخوام تو حیطه فعالیت کنم ولی همچنان سر در گمم فقط دوره میبینم

چی یاد بگیرم چی لازمه بلد باشم اینا و بگید لطفاً

به نظرتون یادگیری پایتون برای کسی که صفره خوبه؟میتونه یادبگیره؟ من خیلی به برنامه نویسی علاقه دارم اما متاسفانه هیچی درموردش نمیدونم حتی کار با کامپیوتر هم خیلی بلد نیستم درحد پاورپوینت و یه سری استفاده های روتین بلدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خوبین.

بنظرتون چقد زمان لازمه تا از یه برنامه نویس مبتدی به متوسط برسیم؟

توی یک زبان آسون مثل پایتون. البته که کنارش هم یه سری چیزا مثل جاوا و SQL اگه درست بگمش و چیزایی شبیه به این یاد بگیریم.

یک مرد ...... که نه . دقیقتر بگیم یک پسر

من دارم دوره سایت و سئو میگذرونم یه دوره پایتون هم گرفتم کلا میخوام تو حیطه فعالیت کنم ولی همچنان سر ...

من تا زمانی که محتویات دوره ی شما را نبینم درباره ی دوره هاتون نمیتونم نظری بدم ولی الان سئو؟ تقریبا سئو مرده دیگه. دوره سایت هم نمیدونم چیه هزار تا تخصص در زمینه ی برنامه نویسی وب هست. به نظرم شما تو این مسیر راه رو گم کردید.

به نظرتون یادگیری پایتون برای کسی که صفره خوبه؟میتونه یادبگیره؟ من خیلی به برنامه نویسی علاقه دارم ا ...

پایتون برای یادگیری مفاهیم اولیه برنامه نویسی خوب نیست با سی پلاس پلاس بهتره مفاهیم رو یاد بگیرید بعدش زبان پایتون رو بعنوان تکمیلی یاد بگیرید. باید دوره شرکت کنید که شامل مبانی باشه و با سی پلاس پلاس باشه که بتونید کامل برنامه نویسی رو درک کنید.

سلام خوبین.بنظرتون چقد زمان لازمه تا از یه برنامه نویس مبتدی به متوسط برسیم؟توی یک زبان آسون مثل پای ...

سلام ممنون

زمان مشخصی تعیین نشده

از یک نفر تا یک نفر دیگه ممکنه زمانش خیلی تفاوت داشته باشه.

بعضی چیزا مهمه مثلا اون فرد چقدر پیش زمینه مطالعاتی و تمرین داره ، چقدر علاقه داره ، چقدر زمان میزاره و تلاش میکنه ، از همه مهم تر منبع آموزشیش در چه حده.

همه اینا برای هر فرد فرق میکنه

سلام ممنونزمان مشخصی تعیین نشدهاز یک نفر تا یک نفر دیگه ممکنه زمانش خیلی تفاوت داشته باشه.بعضی چیزا ...

که اینطور. مرسی که راهنمايی کردین

یک مرد ...... که نه . دقیقتر بگیم یک پسر

ی سوال داشتم... دوس دارم دوران دانشجوییم یه درآمد کوچوولو و پاره ویت داشته باشم از برنامه نویسی

من الان پایتون طبیعتا سینتکس و مسلطم و دوره های تعکر الگوریتیم استاد زارچی و... مشابهم گذروندم. البته مثلا شی گرایی و یه سری توابع و... رو یادم رفته چهارسال پیش فاندمنتال پایتون و گذروندم.. ولی میتونم بشینم تو گیت هاب پروژه های پایتون محض بنویسم و یاددآوری کنم

با این شرایط میتونم تو آموزشگاهاو اینا پایتون تدریس کنم؟ خبر دارین ازین مورد؟

یا برم سراغ پروژه و فریلنسری؟ چون مخصوصا تو حوزه ai مهارت زیادی میطلبه و من دوس دارم وقتمو رو پژوهش بذارم بیشتر... (سطح علمیم خوبه)

ی سوال داشتم... دوس دارم دوران دانشجوییم یه درآمد کوچوولو و پاره ویت داشته باشم از برنامه نویسیمن ال ...

ببخشید ولی توابع و شی گرایی جزو پایه های برنامه نویسی هستن . کسی که پایه رو فراموش کرده چطوری قراره تدریس بکنه یا فریلنسر بشه؟ مگر اینکه دوباره شروع کنید به تمرین و تلاش و مسلط بشید.

ببخشید ولی توابع و شی گرایی جزو پایه های برنامه نویسی هستن . کسی که پایه رو فراموش کرده چطوری قراره ...

مفاهیمو که بلدم سینتکس و شاید یادم رفته باشه... خیلی وقته فقط با پانداس و اسکیلرن و تورچ و امثالهم کار کردم

مفاهیمو که بلدم سینتکس و شاید یادم رفته باشه... خیلی وقته فقط با پانداس و اسکیلرن و تورچ و امثالهم ک ...

خب اینا کتابخانه هستن درسته ولی مفاهیم اولیه و سینتکس رو باید مسلط باشید. اگه مسلط باشید بله به راحتی میتونید پایتون تدریس کنید و همزمان فریلنسر هم باشید تو حوزه ai . ولی تخصص ai با پایتون خودش یه مقوله ی جداییه باید دوباره آموزش ببینید