2777
2789
عنوان

پیر شدم سر دمو

138 بازدید | 9 پست

باید یه دمو از مدل ai م واسه ی مسابقه خیلیییی مهم بسازم. همه کداشو نوشتم و فقط مرحله آخره ولی سرور ابری داره مدام باگ میخوره. ددلاین فقط ۵ روز دیگس، هم تیمیم داره رو مقاله کار میکنه و قرار بود من امروز دمو رو تموم کرده باشم و بهش بپیوندم که متولوژی رو بنویسم. وقت نمیکنه تنهایی تمومش کنه. بعلاوه باید یبار حداقل بفرستیم استادمون ایراداتشو دربیاره...

خیلیییی تایمم محدودهههه... سه روز تموم سر یه باگ لعنتی گیر کردم. هیچ ایجنت و aiیی هم نتونست دیباگش کنه:/

واقعا میترسم هیچ وقت کامل دیباگش نکنم و دمو رو تحویل ندیم و کل پروژه دود شه بره هوا

دارم روانی میشم:)))

چرا تاپیک زدم؟ هیچی همدردی میخوام😭😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از یکی که تخصص داره کمک بگیر

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸
آره اگه تا یکی دو روز دیگه نتونستم باید همینکارو کنم. چاره ای ندارم

همین الان اگه کسیو سراغ داری کمک بگیر ازش نزار دقیقه نودچون پروژتون مشترکه یهو اتفاقی بیوفته هم تیمیتم ضرر میکنه

انشاالله موفق باشی

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸

با اینکه تخصص تو چیزایی که گفتی ندارم ولی عمیقا دلم میخواد دیباگ بشه و کارت راه بیفته و برنامه رو تموم کنی

ذوق میکنم وقتی میبینم یکی داره تلاش میکنه 😍

ایرانی با پرچم اسراییل..... ، ایرانی با پرچم اسراییل.... جای خالی را پر کنید😁