nafasnone مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 93 عنوان پریود 75 بازدید | 11 پست کسی هست پریودش از ۷ روز شده باشه ۳ روز؟دکتر رفتم سونوگرافی انجام دادم گفت مشکلی نیست ولی نگرانم...این علائم یائسگی زودرس نیست؟چکارکنم؟۳۶ سالمه امروز | 18:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafasnone مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 93 نگران نباش خاله منم اینجوری شد یه مدت یه مدت؟یعنی بعدش خوب شد؟من از بعد از زایمان بچم اینطوری شدم
nafasnone مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 93 نگران نباش من یه ۱۰ سالی هست اینجوری شدم بعد از زایمان اینطوری شدم شما چند سالتونه مشکلیپیش نمیاد؟
morning_star1 عضویت: 1405/05/22 تعداد پست: 214 من الان یه ساله این مشکل رو پیدا کردم، آزمایشای هورمون و سونو دادم فقط پرولاکتینم بالا بود دکتر برام کابرگولین نوشته بهم گفت اینا علائم یائسگی نیست
دلبرمهربان عضویت: 1404/11/23 تعداد پست: 289 یه مدت؟یعنی بعدش خوب شد؟من از بعد از زایمان بچم اینطوری شدم اره ولی دیگه ۷ روزه نشد گاهی ۵ گاهی ۶ گاهی ۴ متغیره کی بچه دار شدی ؟ از اون وقت کلا ۳ روزه شدید ؟
مامانبیتاوبردیا عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 1497 بعد از زایمان اینطوری شدم شما چند سالتونه مشکلیپیش نمیاد؟ منم ۳۵ سالمه ، تا الانم دو تا زایمان داشتم و خدارو شکر مشکلی برام پیش نیومده .ولی گیاهای دارویی دارای طبع گرم بخوری شاید زیاد بشه ، من امتحان نکردم چون با همین سه روز راحتم
nafasnone مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 93 اره ولی دیگه ۷ روزه نشد گاهی ۵ گاهی ۶ گاهی ۴ متغیره کی بچه دار شدی ؟ از اون وقت کلا ۳ روزه شدید ؟ بله بچم ۸ سالشه بعد از زایمان شوم ۵ روز بعد شدم ۳روز
شبیههایده عضویت: 1405/03/15 تعداد پست: 886 من ۳۵ سالمه همینجوریم قبلا ۷ روز بود الان ۳_۴روز شده مجردم هستم خدایا🦋معذرت میخوام لطفا منو ببخش سپاسگذارم دوستت دارم🍀 خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میخواهم🌱
nafasnone مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 93 من ۳۵ سالمه همینجوریم قبلا ۷ روز بود الان ۳_۴روز شده مجردم هستم آهان پس فکر کنم بعد از ۳۰ سال برای خیلی ها پیش میادممنونم عزیزم❤️