2777
2789
عنوان

شوهر ایده ال

95 بازدید | 10 پست

۱ . قد بلند خوش اخلاق بی پول ۲ .قد بلند بداخلاق پولدار ۳ .قد کوتاه خوش اخلاق پولدار ۴ . قد کوتاه بداخلاق خیلی پولدار ۴ . سن بالا خوش اخلاق پولدار ۵ . سن پایین بداخلاق بی پول ۷. کارمند خانه و ماشین دار کم پول ۷ .کار آزاد پولدار خسیس ....

کاربر مرد

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مبارکت انشالله خوشبخت باشید ولی جز کدوم گروهه؟

ممنونم جزو این گروه ها نیست قد بلند خوش اخلاق پولدار

معمار، ورزشکار ،ادایی، پز نیست سبک زندگیمه🦢(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

من مجردم قصد ازدواج ندارممم اصلااااا مدرک تحصیلیم هم از دانشگاه هاروارد گرفتم شوهر ایده ال فقططط قباددد دیوانسلار😂 اونم تو فیلماس دنیای واقعی از مردا متنفرم

درخواست دوستی نمیپذیرم بالاخره بعد از مدتها کار پیدا کردم😍 شدم مهندس کامپیوتر😘😍 درباره اسمم سوال نکنید داستان داره😅 لایکم نکنید لطفا دیگه همینم بگمکه عاشق سریالم و بازیگرا تو این جور تایپک ها تگم کنید حوصله دعوا کردنم ندارم واس همین جدید ترین تایپکمو قفل کردم😎 مهربونم دیگه خوشم نمیاد دعوا کنم یعنی منم فحش تیکه بلدم😎😅(یه خانوم مستقل مهندس کامپیوتر هستم😙😍🤗)خب به آخر امضام رسیدید دوستون دارم بای😍😍