2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته😔😔

124 بازدید | 13 پست

سلام ۲ ماهه زایمان کردم میدونم الان همتون میگین که افسردگی گرفتم نمیدونم شاید گرفته باشم.مادرم تازگیا از پدرم جدا شده برادرم واسه اعتیادش تازگیا رفته کمپ که ترک کنه همه اینا به کنار شوهرم شبا یکم دیر میاد خونه وقتی ام میاد اصلا باهام حرف نمیزنه هرچی ام بهش میگم باید یکم تو خونت با زنت وقت بزاری و صحبت کنی‌میگه باید درباره چی صحبت‌کنم ..در حالی که روزای اول اصلا بهش محل نمیدادم ولیخودش همش دنبال حرف زدن بود ولی الان از سرکار میاد با دخترم سرگرم میشه اصلا حال و حوصله ندارم بنطرتون حق با شوهرمه که میگه زن و شوهر چه حرفی واسه گفتن دارن.ممنون میشم کمکم کنین

چقد شرایطت سخته عزیزم

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق داري فدات شم

ولي دلت به دخترت خوش باشه

ان شاالله شوهرتم خوب ميشه

باور كن مردام افسردگي بعد زايمان ميگيرن

اونم به مرور خوب ميشه

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

دل خودمم گرفته 

يه عالمه درد دارم

ولي از بارداري خبري نيس

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

سلام عزيزم 

اميدوارم ك خدا مشكلاتتو دونه دونه حل كنه 

و ب برادرتون توان ترك كردن و سر پاشدن بده

مردا معمولا بچه ك ميان بيشتر سرگرميشون ميشه بچه توام سعي كن سرتو گرم كني و خيلي گير بهش ندي تا همه چي درس شه و رفتار شوهرت بهتر

دقیقا شوهر منم بعد اومدن بچه اینجوری شد! منم دلم گرفته امان از دست این مردای بی فکر☹

يكم بگذره خوب ميشه

نميتونن همون لحظه اول با بچه كنار بيان 

انگار هووشونه😐

بعضی وقتا واقعا پشیمون میشم بخاطر اوردن بچه!

نه اصن نگووو اينو

نگا منو الان

تو حسرت بچم

الهي بچت هميشه سالم و سلامت باشه 

شوهرتم به مرور خوب ميشه

مطمئنم

نه اصن نگووو اينو نگا منو الان تو حسرت بچم الهي بچت هميشه سالم و سلامت باشه  شوهرتم به مرور ...

مرسی عزیزم...

ایشالله خدا زودتر تورم مامان کنه اینجا تاپیکشو بزنی ماهم خوشحال شیم😍

لطفا برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستید...
مرسی عزیزم... ایشالله خدا زودتر تورم مامان کنه اینجا تاپیکشو بزنی ماهم خوشحال شیم😍

واي يني ميشه😥