2777
2789
عنوان

پسر بابام

146 بازدید | 25 پست

زیاد وارد جزئیات بابام نمیشم

یک برادر ناتنی دارم که حرومزاده هست یعنی بدون عقد و..... دنیا اومده و حاصل خیانت هست

مادرش مرده،،،الان داداش بزرگ اش آورد اش خونه ما میگه من از پس خرج های این بر نمیام خودتون هر کاری خواستید بکند

حالم خیلی بده پسره 13 یا 12 سالشه یک سال از برادر دوم ام بزرگ تره

دارم دیوانه میشم یعنی وقتی مامانم داداشم رو حامله بوده این دنیا اومده،،،به مامانم چی بگم؟؟جواب برادرام و این بچه رو چی بدم؟؟؟مامانم صدرصد اجازه نمیده یک دقیقه این پسره تو خونه مون بمونه پدرم هم پیداش نی چیکار کنم با این بچه نگاهش میکنم یاد حماقت بابام و خیانت اش میکنم حالم بد میشه دلم میخواد هم خودم و هم خودش رو بکشم

🌴🌴🌴🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادربزرگی خاله ایی نداره این بچه؟

زنه رو میشناسم خانواده اش همه معتاد هستن و خراب

یعنی کسی نی مادرش رو نشناسه

بچه رو نمیخوان اگه میخواستن نمیاوردم جلو در خونه ما ولش کنن برن

🌴🌴🌴🇮🇷

خدا لعنت شون کنه همه چون روهمه شون برن به درک الان جواب مامانم رو چی بدم بگم شوهری که 40 سال باهاش ز ...

الان مگه نیورده خونتون؟ چطور مادرت ندیدش؟ بعدم حاصل گندکاری خود بابات بوده بعد گردن نمیگیرش؟

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..

به هر حال پدرتون یکیه هواشو داشته باش گناه داره تا پدرت بیاد یه فکری کنه.. یااینکه زنگ بزن بهزیستی بره اونجا حداقل جاش امنه

خدایا🦋معذرت میخوام لطفا منو ببخش سپاسگذارم دوستت دارم🍀 خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میخواهم🌱