2777
2789
عنوان

شوهرم سرده

128 بازدید | 20 پست

سنی نداره نزدیک دوسال عقدیم اصلا رابطه زیاد نداریم بیشتر من میرم طرفش بیشتر وقت ها پسم میزنه مثلا دوهفته یبار اینا از اول همینجوری بود اصلا به نظافت اهمیت نمیده تمیز نمیکنه خودشو من گرمم اون سرد چیکار کنم الان یک ماه رابطه نداریم رفتم طرفش الکی گفت عفونت دارم توام میگیری انجام نداد بیشتر وقت ها همینه میگه عفونت دارم ولی نذاره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

افسرده نیست؟

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
شاید ج ق میزنه

😐😐😐😅😅😅

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

قبل از اینکه عروسی کنین مشکلشو حل کنین وگرنه بعد عروسی درست نمیشه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

هنوز تو عقدین..

شوهر منم گرم بود ولی عقد اصلا سمتم نمیومد میترسید اتفاقی بیوفته

خیلی از اقایون محتاط اینحورین

ولی اگه سرده ازدواج که کردین خیلی کارت سخت میشه و باید خیلی به زندگی برسی

حتما براش قرص جنسینگ و ویتامین e بگیر بهش بده

و اینکه هیچویت کاری نکن ازت دل بزنه ، خسته شه ، یا زندگی حوصله سر بر شه یا استرس داشته باشه

من که شوهرم گرمه گاهی باید به زندگی تنوع بدم تا میلش دوباره باز شه

اقای سرد تو بماند