2777
2789
عنوان

امتحان نهایی

136 بازدید | 17 پست

دینی ۱۰

فارسی ۱۰.۷۵

زبان ۴.۵

شیمی ۵.۲۵

سلامت ۱۵

وم اجتماعی ۱۵

زیست ۵.۲۵

ریاضی ۴.۲۵

فیزیک ۳.۵

خیلی خراب کردم خودمم میدونم من بی عرضه نتونستم تو فرجه هاش جمعش کنم هیچ همه نمره هام داغونه لیاقتم زنده موندن نیست با اینهمه خرجی که کردم😭😭😭

فکر نکنید درس نخوندما حتی گوشی هم نداشتم تو تایم امتحانا حمعش کرده بودم فقط توجهم به درس باشه😭

کل تایم فرجه هارو درس میخوندم ولی انقدر خنگم که افتادم کسی باورش نمیشه من درس خونده باشم و این نمره هام باشه

و اینکه دهم هم تاثیر داره رو معدل دیپلم ؟دهم ۱۹.۵ شد معدلم

دوتا سوال دارم

برا مهندسی پزشی ازاد تهران معدل کل دیپلم مهمه یا معدل دوازدهم یا معدل نهایی؟

تروخدا بگین میشه با اینا مهندسی پزشکی ازاد بخونم که با سوابقه؟😭😭😭😭

عزیزم مشخصه که درس خوندی

من با اینکه شمارو نمیشناسم ولی فهمیدم که خوندی

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشیدا

ناراحت نشی ازم

نخوندی

باور کن نخوندی

تنها این نمره ها وقتی قابل قبوله که تو توی طول سال کتابو بسته باشی فقط توی فرجه باز کنی بخونی.

مهندسی پزشکی هم تا جایی که میدونم برای رشته تجربی با سوابقه . حالا باز تحقیق کن

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

کی گفته خنگی آخه ؟

تو که معدلت ۱۹.۵ شده به خودت می گی خنگ؟؟؟؟😐

باید از قبل می خوندی

فرجه ها نهایت ۱ روز بود

مشکل از ذهنت نیست مشکل اینه از قبل نخوندی گذاشتی دقیقه نود

معدل کل دیپلم فکر کنم دهم هم توش تاثیر داره

به سرزنش کنندگان بگویید اندکی صبر حوادث روزگار می چرخند❤️‍🩹

عزیزم با این نمرات شما برگه رو سفید دادی و اگه سفید نداده باشی سوالات رو چرت و پرت جواب دادی که کلا نمره نگرفتید.

چطور درس خوندید؟

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربری های رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄~تف به قوم پدری، لعنت به قوم مادری~راجع به اعتقاداتم با هیچ کسی شوخی ندارم. توهین کنی، متقابلا بهت توهین میکنم~ازدواج سنتی به معرف محدود نمیشه. معرفی شدن توسط واسطه فقط یک مدلشه. آقا پسر که مذهبیه، دختر خانم رو میبینه که اونم مذهبیه، خوشش میاد میره به خانواده میگه، خانواده هم تحقیقات میکنند و اقدام میکنند برای رسمی کردن.~صبر چگونه میکنی، بر این همه جفا علی/بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

ببخشیداناراحت نشی ازمنخوندیباور کن نخوندیتنها این نمره ها وقتی قابل قبوله که تو توی طول سال کتابو بس ...

گلم من ۴ ماه مریض بودم بیمارستان بستری بودم و خب فقط تو فرجه ها تونستم بخونم 🥲

عزیزم با این نمرات شما برگه رو سفید دادی و اگه سفید نداده باشی سوالات رو چرت و پرت جواب دادی که کلا ...

بیمار بودم و یه پام بیمارستان بود همش فقط تو فرجه ها خوندم (معلمم نداشتم چون غیر حضوری بودم)

کی گفته خنگی آخه ؟تو که معدلت ۱۹.۵ شده به خودت می گی خنگ؟؟؟؟😐باید از قبل می خوندی فرجه ها نهایت ۱ ر ...

من امسال همش یه پام دکتر و بیمارستان بود🥲

هیچ سالی معدلم اینجوری نبود فقط تو فرجه ها تونستم بخونم معلمم نداشتم اصلا چون غیر حضوری بودم🥲

گلم من ۴ ماه مریض بودم بیمارستان بستری بودم و خب فقط تو فرجه ها تونستم بخونم 🥲

خب این شد یه چیزی و منطقیه . ببین اگر خوب شدی و درست خوب بوده اگر دوست داری یک سال بشین بخون

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

بیمار بودم و یه پام بیمارستان بود همش فقط تو فرجه ها خوندم (معلمم نداشتم چون غیر حضوری بودم)

مهندسی پزشکی رشتهٔ پر داوطلبیه

تهران هم که پایتخته

با این نمرات احتمالش خیلی کمه که پذیرش بشید.

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربری های رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄~تف به قوم پدری، لعنت به قوم مادری~راجع به اعتقاداتم با هیچ کسی شوخی ندارم. توهین کنی، متقابلا بهت توهین میکنم~ازدواج سنتی به معرف محدود نمیشه. معرفی شدن توسط واسطه فقط یک مدلشه. آقا پسر که مذهبیه، دختر خانم رو میبینه که اونم مذهبیه، خوشش میاد میره به خانواده میگه، خانواده هم تحقیقات میکنند و اقدام میکنند برای رسمی کردن.~صبر چگونه میکنی، بر این همه جفا علی/بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

خب این شد یه چیزی و منطقیه . ببین اگر خوب شدی و درست خوب بوده اگر دوست داری یک سال بشین بخون

نمیزارن بمونم🥲

یا امسال مهندسی پزشکی میارم یا باید برم سرکار

مهندسی پزشکی رشتهٔ پر داوطلبیهتهران هم که پایتختهبا این نمرات احتمالش خیلی کمه که پذیرش بشید.

تو ازاد واقعا نمیشه؟🥲

اگه دوتا درس و امتحان بدم و بالای ۱۵ شم هم باز همینه؟

عزیزم با این نمرات شما برگه رو سفید دادی و اگه سفید نداده باشی سوالات رو چرت و پرت جواب دادی که کلا ...

برگه سفید ؟

نمیدونم شما تازگی ها امتحان نهایی شرکت کردی یا نه ولی اینقدری سخت و پر مطلبه که نیم نمره نیم نمره جمع میشه تا بشه ۸

به نظرم شما هایی که این مدلی حرف میزنن خودتون نظام قدیمی بودین و امتحان تو جنگ و فضای مجازیرو درک نمیکنید

برگه سفید ؟نمیدونم شما تازگی ها امتحان نهایی شرکت کردی یا نه ولی اینقدری سخت و پر مطلبه که نیم نمره ...

من دانشجوام، ۲۰ سالمه

مشاورم

و باید بدونید نمرهٔ ۳ تحت هیچ شرایطی جز سفید دادن و همه رو غلط نوشتن در نمیاد. ۰.۲۵ نهایت تا ۱۲ بیاد هر چی خراب نوشته باشی، نمرهٔ ۳ یعنی اصلا بلد نبودی مطالب رو