2821
2789
عنوان

بریدم

144 بازدید | 13 پست

هفته دیگه کنکور دارم

حامی ندارم تشویقم کنن

خسته شدم از اینکه کوتاهی کردم الان گیرکردم کنکورو چطوربدم

ازطرفی با دی وی دی راحت میفهمم درسا رو و بابام همش طعنه میزنه کتابتو بخون بجای اینکه همش جلو لبتابی

چکارکنم موندم

باکتاب خوب نمیفمم

درصددینیم با دی وی دی رف بالا

ازاول رشته تجربیو نمیخواستم عاشق ریاضی بودم

ولی نذاشتن برم

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم

هفته دیگس؟؟؟

پدرمادرا سخت میگیرن خیلی بده ایشالا ی چیز خوب قبول شی

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عیب نداره 99.9درصد ملت ایران از رشته شون راضی نیستن اما تجربی هم بد نیست انشالا موفق باشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

هفته دیگس؟؟؟ پدرمادرا سخت میگیرن خیلی بده ایشالا ی چیز خوب قبول شی

اره جمعه هفته اینده

خیلی برام سخته

همش طعنه هم میزنن چرا نمره زیستت پایینه

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم

گفتی کنکور یاد آبجیم افتادم اونم هفته ی دیگه کنکور داره.ایشالله هم آبجیم و هم همه ی اونایی که کنکور دارن یه جای خوب قبول شن

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  

کاش فقط حامی من بودن 

تشویقم میکردن

طعنه شون نمیتونم تحمل کنم 

اره جمعه هفته اینده خیلی برام سخته همش طعنه هم میزنن چرا نمره زیستت پایینه

دیگه الان ک نمیتونی کاری بکنی ولی از من میشنوی پشت کنکور نمون بیشتر اذیت میشی مخصوصا اینکه رشته موردعلاقتم نیس اینروزا فقط ریلکس باش خوده روز کنکور فشار زیاده این ی هفته رو سعی کن شاد و ریلکس باشی

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
گفتی کنکور یاد آبجیم افتادم اونم هفته ی دیگه کنکور داره.ایشالله هم آبجیم و هم همه ی اونایی که کنکور ...

انشالله قبولشه ابجیت عزیزم

انشالله همه قبولشن

دیگه الان ک نمیتونی کاری بکنی ولی از من میشنوی پشت کنکور نمون بیشتر اذیت میشی مخصوصا اینکه رشته مورد ...

دلم میخواد

ولی سختمه

دعاکنیدبرام

دلم میخواد ولی سختمه دعاکنیدبرام

دعامیکنم نگران نباش اینم میگذره

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز