2777
2789

من 10 سال غیر دولتی بودم خوبه

از لحاظ درس خوندن هم به خود دانش آموز مربوطه

وقتی جوابتو نمیدم ازت نترسیدم فقط نمیخوام وقت با ارزشمو برای حالی کردن توی نفهم حروم کنم اگه میخواستی بفهمی سری اولی قانع میشدی.ارزش ادما به پولشون نیست.خواهشا از پا منقل پا میشید تاپیک نزنید.اعصاب و روانم چیز با ارزشیه بخاطر تو نابودش نمی کنم.از آدمای خود چص پندار خوشم نمیاد.خانوم و اقا درخواست ندید برخورد می کنم حتما.بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم. رفتار من برازنده شخصیت توئه. ادبیاتم با شعور تو سته.اگه یه وقت حس کردی بات درست حرف نمی زنم بدون از بی شعوری خودته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تمام ۱۲ سال تحصیلمو اونجا بودم

واسه همین نمیدونم بقیه ندارس چطورین که بخوام مقایسه کنم

راضی بودم ولی تیزهوشان و نمونه بهترن

سطح رقابت آره توو ۳ سال آخر خیلی بالاس اکثرا

مهارت ارتباطی بنظرم میخواد چون من همش تنها بودم و نمیخواستم ارتباط بگیرم ولی مهم نیس در کل

نه بابا دوستای من هر دو هفته استخر و هر هفته کافه میرفتن

مدرسه غیر دولتی خوبه

معلماش صبور خوش برخوردن و اینقدر خوب درس میدن ک وسوسه میشی درس بخونی

دانش اموزاش هم بیشترشونپولدارن

میبینی همش درتلاشن ک پز بدن

و این باعث میشه ی دوستی خوب شکل نگیره

همسرم تو دوست دارم خدا به منی🧡💍 میشه دعاکنید به حاجت چندین سالم برسم❓🥲 اگه دعاکردین ان شاء الله هرچی ازخدامیخواین روبهتون بده💫ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت برندارم:} یاعلی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همی🙃چه داندآنکه ندارد خبر ز عالم عشق ؛ که با خیال تو بودن چه عالمی دارد حسین🫀

از چه بایتی میگی خوبه؟

اونجا هم جو رقابتی هستش(نصف کلاس ما خرخون و با معدل بالای 19 بودن)

وقتی جوابتو نمیدم ازت نترسیدم فقط نمیخوام وقت با ارزشمو برای حالی کردن توی نفهم حروم کنم اگه میخواستی بفهمی سری اولی قانع میشدی.ارزش ادما به پولشون نیست.خواهشا از پا منقل پا میشید تاپیک نزنید.اعصاب و روانم چیز با ارزشیه بخاطر تو نابودش نمی کنم.از آدمای خود چص پندار خوشم نمیاد.خانوم و اقا درخواست ندید برخورد می کنم حتما.بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم. رفتار من برازنده شخصیت توئه. ادبیاتم با شعور تو سته.اگه یه وقت حس کردی بات درست حرف نمی زنم بدون از بی شعوری خودته

مدرسه غیر دولتی خوبهمعلماش صبور خوش برخوردن و اینقدر خوب درس میدن ک وسوسه میشی درس بخونی دانش اموزاش ...

بابای من حقوق بگیره و میخواد منو مدرسه غیرانتفاعی بفرسته

به همین خاطر سرخورده استرس دارم که برخورد بچه ها دیگه باهام ممکنه چجوری باشه؟

اونجا هم جو رقابتی هستش(نصف کلاس ما خرخون و با معدل بالای 19 بودن)

راستش من دوست دارم درکنار درس خوندن برخورده هم خوش بگذرونیم نه اینکه همش سرم تو درس باشه و خودم رو با بقیه مقایسه بکنم

بابای من حقوق بگیره و میخواد منو مدرسه غیرانتفاعی بفرستهبه همین خاطر سرخورده استرس دارم که برخورد بچ ...

اونام آدمن عین تو

نمی خورنت که

حتی اگه درونگرا باشی هم باهاشون جوش میخوری