2777
2789
عنوان

لیزر کردی بیا

107 بازدید | 15 پست

دوستان من ۷ روزه زیر بغلمو لیزر کردم الان دیدم زیر بغل دست راستم درد میکنه ولی فقط زیر بغل راستم بعدش دیدم که چیز دایره ای شکل قرمز دست زدم بهش سفت هست دراومده و دست میزنم بهش درد میکنه حتی وقتی دست راستو میبرم بالا درد میگیره بنظرتون چیه و خودش خوب میشه؟ زنگ زدم به اوپراتور لیزم گفت غدد های لنفاوی تحریک شده آنتی بیوتیک بخور خوب میشی

واقعا آنتی بیوتیک خوبش میکنه؟ بنظرتون ادامه بدم لیزر زیر بغل رو؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین یک دایره اندازه نخود هست یک خورده قرمزه و روش هیچ مویی نیست بعد ورم کرده کوچولو هست دستامو میبر ...

برو دکتر عفونی

من احتمال میدم لیزر کرده مو زیرپوست مونده عفونت کرده

حتی غدد لنفاوی هم باشه باید دکتر بری

برو دکتر عفونیمن احتمال میدم لیزر کرده مو زیرپوست مونده عفونت کردهحتی غدد لنفاوی هم باشه باید دکتر ب ...

گفت آنتی بیوتیک بخورم خوب میشه

نیاز نیست حتما برم دکتر بابا این دکترام سرشون نمیشه بیشتر میزنن آدمو ناکار میکنن

احتمالا چون زینک زدی غدد عرقی بسته شدن اینطوری شده.. من تا حالا انتی بیوتیک استفاده نکردم معمولا خودش خوب میشه

شاید قرص روندشو تسریع کنه

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

احتمالا چون زینک زدی غدد عرقی بسته شدن اینطوری شده.. من تا حالا انتی بیوتیک استفاده نکردم معمولا خود ...

من اصلا زینک نزدم بهش هیچی نزدم بهش فقط تعریق زیاد داشتم عرق زیاد میتونه باعثش باشه؟

من اصلا زینک نزدم بهش هیچی نزدم بهش فقط تعریق زیاد داشتم عرق زیاد میتونه باعثش باشه؟

شاید

ولی چیز مهمی نیس

برا منم چند بار پیش اومده🤦🏻♀️

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...