2777
2789
عنوان

لیزر کردی بیا

49 بازدید | 8 پست

دوستان من ۷ روزه زیر بغلمو لیزر کردم الان دیدم زیر بغل دست راستم درد میکنه ولی فقط زیر بغل راستم بعدش دیدم که چیز دایره ای شکل قرمز دست زدم بهش سفت هست دراومده و دست میزنم بهش درد میکنه حتی وقتی دست راستو میبرم بالا درد میگیره بنظرتون چیه و خودش خوب میشه؟ زنگ زدم به اوپراتور لیزم گفت غدد های لنفاوی تحریک شده آنتی بیوتیک بخور خوب میشی

واقعا آنتی بیوتیک خوبش میکنه؟ بنظرتون ادامه بدم لیزر زیر بغل رو؟

نه بیکینی و نه زیر بغل را لیزر نکن خطرناکه و عوارض داره زیر بغل غدد تعریق را از بین میبره و لنفوم ها را درگیر میکنه و خطرناکه بیکینی هم باعث نازایی و از مشکلات رحمی در آینده خواهد شد . ا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرت ببری دکتر عمومی خیلی بهتره

غدد های لنفاوی خیلی حساسن الکی نگیر

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
نه بیکینی و نه زیر بغل را لیزر نکن خطرناکه و عوارض داره زیر بغل غدد تعریق را از بین میبره و لنفوم ها ...

عزیزم این دیگه از اون حرفا بود شاید نظرت راجب زیر بغل درست باشه ولی نازایی چی بود گفتی انقدر آدم دیدم بعد لیزر باردار شدن انقدر آدم دیدم حین لیزر هم فهمیدن باردارن دوتا از خاله های خودم بیکینی رو لیزر کردم راحت بچه دار هم شدن با اینکه بکی از خاله هام سن بالایی هم داشت تو همون حالت هم بچه دار شد این چیزا چیه میگین

عزیزم این دیگه از اون حرفا بود شاید نظرت راجب زیر بغل درست باشه ولی نازایی چی بود گفتی انقدر آدم دید ...

خب منم دیدم اطرافم دخترهایی که چند سال لیزر کردن بعد با سن کم ذخیره تخمدانشون پایین اومده و به بدبختی باردار شدند یادهنوز نشدند . یا کسانی که لیزر کردند و قبلش مشکل نداشتند بعدش مکرر مبتلا به کیست و فیبروم شدند من زوم کردم روی این مسئله هیچ جا دکتری نمیگه بده ولی در آینده روشن خواهد شد .که دیگه واسه خیلی ها دیره.

خب منم دیدم اطرافم دخترهایی که چند سال لیزر کردن بعد با سن کم ذخیره تخمدانشون پایین اومده و به بدبخت ...

اشده لیزر انقدر ضعیف هست که تعداد جلسات بالا میرن تا بالاخره بتونه ی ریشه مو رو نابود کنه و اگر همچین مشکلاتی داشت انقدر صنعتش رونق پیدا نمیکرد بعد از چند سال منسوخ میشد مشکلات نازایی هزاراتا عوامل داره شماها چسبوندینش به لیزر اگه اینجوری بود الان اطرافیان من هیچکدوم باردار نمیشدن ولی همه با سلامت با دار شدن این همه مرکز لیزر اونجا انقدر خانوم هست که دقیقا بعد از لیزر هم باردار شده بودن و من ازشون سوال هم کردم