2777
2789
عنوان

🤣🤣🤣🤣نمیخندی نیا🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 69 پست
شیخی را پرسیدند : یا شیخ بهترین راه رسیدن به آزادی کدامست؟شیخ مکثی کرد و سپس با لبخندی گفت :" مترو"

یاروبه راننده تاکسی میگه مولوی میرید

میگه اگرنمیریدکه میترکید😁😂🤣🤣

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....

مامانت سفیده تو چرا سیاهی؟

سیاه ها مثل تو نمیرن الهی

سفید و سفید صد تومن

سژخ وسفید سیصد تومن

حالا که رسید به سبزه

هرچی بگی می ارزه

موهای سرت لوله ، لوله

گمشو پسر سزاه قد ک.توله

سرخی لبت گوجه فرنگی

جونم ، عزیزم چقده قشنگی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یاروبه راننده تاکسی میگه مولوی میریدمیگه اگرنمیریدکه میترکید😁😂🤣🤣

نه میگه مولوی میخوره

میگه معلومه میخوره اگه نخوره که میمیره از گشنگی

میگه نه مولوی میرید

میگه اگه نمیرید که میترکید که این همه خورده

میگه بابا میخوام برم مولوی

میگه اشکال نداره پسرم. برو فقط رسیدی زنگ بزنicon

نه میگه مولوی میخورهمیگه معلومه میخوره اگه نخوره که میمیره از گشنگیمیگه نه مولوی میریدمیگه اگه نمیری ...

😅😅😅😅

این بهتره😁😂🤣🤣

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....

از خانمی پرسزدم : وقتی حاج آقای شما نیاز جنسی داره چطور اظهار میکنه؟

خانم گفت : سوت میزنه !!!

گفتند وقتی خودت نیاز داشتی چه میکنی؟

خانم بالبخندی گفت : میگم حاج آقا شما بودی سوت زدی؟😂😂😂

از خانمی پرسزدم : وقتی حاج آقای شما نیاز جنسی داره چطور اظهار میکنه؟خانم گفت : سوت میزنه !!!گفتند وق ...

🙈🙈🙊🙊🙉🙉😁😂🤣🤣🤣🤣🤣

بچه ها راز قبولی در خواستگاری

وقتی داماد با مادرش به خونه تان آمدند بعد از معرفی ، مادر داماد ، یکهو با حالت تعجب بگید اوا شما مادر فلانی هستید؟ !! من تا حالا فکر میکردم شما خواهر داماد هستید !!

اثری که جمله بالا داره توی هیچ کتاب کنکور و قلمچی نداره!!!

بچه ها راز قبولی در خواستگاریوقتی داماد با مادرش به خونه تان آمدند بعد از معرفی ، مادر داماد ، یکهو ...

واقعا😁😂🤣🤣

من ۱خواستگارم روبخاطراینکه به خواهرکوچیکه گفتم بزرگه ازدست دادم😁😂🤣🤣🤣🤣🤣

بعدایادگرفتم اثرکرد🤣🤣🤣🤣

جدی بگم فدای اسی که سرشار از انرزی مثبته هر وقت دلت خواست میتونی منو صدا کنی

😘😘😘😘