2777
2789
عنوان

پسر ندیده ها😐😐😐

111 بازدید | 19 پست

آقا ما از وقتی کنکورو دادیم همه رفقای صمیمیم محو شدن پیام جواب نمیدن و... بعد میان میگن با دوس پسرمممم بودمممم

دوس پسریوه سوخوم این ندید بدید بازیا چیه اخه😐

یعنی ۲۴ ای با دوس پسرشونن اصلا وقت ندارن ج بدن ؟!

کاش کنکور نمیدادیم اصن 😐😂🤦

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توام مثل خودشون پیگیر نشو

بابا آخه دارن ندیدبدید بازی درمیارن وگرنه والا هر چی اونا دارن مام داریم😐🤣

میبینی استارتر

وقتی داشتن درس میخوندن و کنکور میدادن سرشون خلوتر از زمانی بوده که دارن دوست پسر بازی میکنن

پس نتیجه اخلاقی میگیریم که درس خوندن به مراتب اسونتر از شوهرداریه پس درس بخون و خودتو به جایی برسون که تو پسر برای کسی نریدن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
وقتی جواب نمیدن یعنی دوس ندارن باهات در تماس باشن

ربطی به دوس داشتن نیست تا ده روز پیش ناهار شاممونم باهم میخوردیم

🤣🤣حالا بری دانشگاه پیکمی هایی میبینی یک کارایی میکنن گوشتای تنت میریزه

وای یاخدا🤣

میبینی استارتر وقتی داشتن درس میخوندن و کنکور میدادن سرشون خلوتر از زمانی بوده که دارن دوست پسر بازی ...

🤣🤣🤣 حق بود

خوندیم دیگه فلن ببینیم چه میشه

یا پزشکی میارم یا پشت میمونم دو رقمی بیارم

🤣🤣🤣 حق بودخوندیم دیگه فلن ببینیم چه میشهیا پزشکی میارم یا پشت میمونم دو رقمی بیارم

ایشالا

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️