2777
2789
عنوان

ظاهر و شغل

155 بازدید | 27 پست

با توجه به نظرات خانوما به طور کلی .فکر میکنم وقتی کسایی که به لحاظ ظاهری خودشون و برتر میدونن نسبت به بقیه چه قد و قیافه .پس کسایی هم که شغل بالاتری دارن میتونن خودشون و برتر بدونن . یعنی یه پزشک ۱۷۰ سانتی نسبت به یه کارمند بانک ۱۹۰ سانتی چشم رنگی بالاتره .درصورتی که همون کارمند بانک وقتی بحث شغل نیست خودش و برتر میدونه به خاطر ظاهرش البته بخشیش هم به خاطر برخورد خانوم هاست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله کلی گفتم .البته. دیدم کسایی که یک بعدی بودن

اون دیگه ربطی به برتر بودن اون ادم نداره ! معیار بقیه که درجه رتبه بندی ادما رو تعیین نمیکنه!

کسی که کمبود محبت داشته توی خانوادش ادم زبون باز جذبش میکنه ممکنه اونو به همههه ترجیح بده! حالا میتونیم بگیم چرب زبونی معیار برتری ادماست😐

خب اینا دو تا چیز جدان چرا بهم ربط میدین

خوشبخت🩵 راه خود را از خائنان به وطن جدا میدانم؛ همکلامی با شیفتگان بیگانه پرست، نزد من مایه شرم است. هلهله کنندگان نهم اسفند، تا قیام قیامت در ننگ و نفرین من ماندگارند.

اون دیگه ربطی به برتر بودن اون ادم نداره ! معیار بقیه که درجه رتبه بندی ادما رو تعیین نمیکنه!کسی که ...

آفرین .منم منظورم همینه در نهایت اینکه آدما پیوسته دارن وضعییت تعیین میکنن رو مخه برای بقیه هم نسخه میپیچن درصورتی که هیچ کس برتر نیست .خواستم بگم که اگه اونطوریه پس اینطوری هم هست .

خودتو درگیر این چیزا نکن ! اینا سلیقه ای ! نمیتونی معیار یکسانی براش پیدا کنی🦦

من به شخصه درگیرش نیستم و نمیشم ولی تفکرات مسموم جامعه رو خراب میکنه آخرش جنگ برای برتر نشون دادن به وجود میاد .

البته که ربط پیدا میکنه . خواستم بگم خیلی راحت یه سریا رتبه بندی میکنن.

:/

تعیین برتری با توجه به معیار هر فرد صورت میگیره

یکی معیارش ظاهره بر اساس اون انتخاب میکنه

یکی معیارش شغله

خوشبخت🩵 راه خود را از خائنان به وطن جدا میدانم؛ همکلامی با شیفتگان بیگانه پرست، نزد من مایه شرم است. هلهله کنندگان نهم اسفند، تا قیام قیامت در ننگ و نفرین من ماندگارند.