2777
2789
عنوان

طلسمم

54 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها من یه خوابی دیدم که مطمئنم یکی از فامیلامون ایشا... بمیره برامون طلس.م کرده یعنی واقعا دیگه مطمئن شدم شماره کسی رو دارید که خودتون واقعا پیشش رفته باشید مشکلتون درست شده باشه میخوام رفع طلسم بزنم دوست دارم حضوری برم ولی من رودهن ساکن هستم اگه در این ناحیه کسی رو میشناسین لطفا بگین خدا خیرتون بده لطفا هر کی میدونی بهم پیشنهاد دوستی بده خودش واقعا رفته باشه پیشش مطمئن باشه

عزیزم سمت طلسم و دعا نرو چون زندگیت نابود میشه و به کسایی که اینجا شماره میدن هم اعتماد نکن اکثرا شماره خودشون رو میدن

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نباید بری.بجاش آیة الکرسی بخون دیگه تاثیر نمی گذاره. تازه حوزه تاثیر طلسم فقط بر قوه وهم و خیال هست.

اخه میدونی امروز یه خواب بد از طرف اون ادم دیدم واقعا با ایت الکرسی درست میشه؟؟حدود ۲ ماه پیش چله بقره گرفتم ولی هنوز رفع نشده خیلی خوابم ترسناک بود اگه میشد میگفتم شما هم میترسیدین

زمان حضرت سلیمان که قرآن نبود طلسم رو با طلسم دفع می کردن. الان که قرآن نازل شده آیاتش رو بخونی ان شاءالله حل میشه. هر روز آیة الکرسی بخون، معجزه ست، حتی از بسم الله الرحمن الرحیم هم جایگاه بالاتری داره...

مورد بعد اینکه خواب حجت نیست. آیا شما موقع خواب شرایط نماز خوندن رو داشتی؟ آیا موقع خواب آیة الکرسی رو خوندی که خواب شیطانی نبینی؟ آیا در طول روز به این قضیه طلسم فکر نکرده بودی؟، ...

تمام اینا شرط هستن تا شاید بشه به خواب شما اعتماد کرد...

زمان حضرت سلیمان که قرآن نبود طلسم رو با طلسم دفع می کردن. الان که قرآن نازل شده آیاتش رو بخونی ان ش ...

اخه واقعا اگه خوابو تعریف کنم خودتونم میترسید چه برسه به من که این خوابو دیدم با قرآن مثلا چله بقره انجام دادم ولی توی مدت زمانی کمی اثر داشت بعد دوباره برگشت

اخه واقعا اگه خوابو تعریف کنم خودتونم میترسید چه برسه به من که این خوابو دیدم با قرآن مثلا چله بقره ...

مهم نیست چه خوابی دیدید، مهم اینه که خواب شما قابل اثبات و در نتیجه اعتنا نیست. تازه اگر هم باشه، شما هر روز بعد از نماز یکبار آیة الکرسی بخون و دیگه لازم نیست از چیزی نگران باشی.