2777
2789
عنوان

متاهلا میاید

106 بازدید | 19 پست

عقدم . به نظرتون کار درستیه که شوهرم سر این موضوع از محبت خودم محروم کردم . انتظار داره بیرون میریم خواهرشم باهامون بیاد. الان مجرده میگه عروسی کنه ی سرویس طلا براش میگیرم روی عقد. توی هر چیزی مثل خرید مدل ماشین باغ ازشون نظر میخواد هم مامان و هم خواهرش. دوس داره پیش اونا بشینه و البته منم باشم پیشش.مثه کش علاقه داره یا اونا دنبالش باشن یا این دنبال اونا . هر مهمونی ک میرن ما هم باید باهاشون بریم . از چشمم افتاده وقتی میبینم شوهرمو شریکم باهاشون

توخانواده هایی که تعداداعضای خانواده کمه معمولااینجورین

متاهلم،درخواست ندین👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا درست نیست..باید ازهمین الان این مشکلو باهاش حل کنی که نیازه بیشتر مواقع دوتایی باهم وقت بگذرونین و باید یادبگیره وابستگیشو به خانوادش کمتر کنه..خیلی خوبه که حمایتشون کنه و سرعروسی خواهرش بهش کادو بده اینامشکلی نداره ولی اینکه مدام توخلوت دونفره و زندگیتون وجودداشته باشن اشتباه محضه و اگه الان جلوگیری نکنی بعدعروسی مشکل جدی تر میشه

توخانواده هایی که تعداداعضای خانواده کمه معمولااینجورین

من یه داداش دارم همش ولی اگه ازم نظر بپرسه میگم مارو ولکن ببین خانومت چی دوست داره بعضیا ذاتشون دخالت گره میخوان به عروسم بفهمونن ما خیلی خوش سلیقه این مثلا

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
سعی کردم فایده نداره بازم همونه

ببین اول برین مشاوره دیدی تغییر نمیکنه دیگه نمیتونی تاابد که تحملش کنی

❌❌ 💩 💩 دهن اونی که به خانم متاهل درخواست میده ❌❌ متاهل و متعهد به عشق او تا به ابد ❤️💍🥰

مشاوره نمیاد

ببین اگر خونتون جداست و دورید بعداتوزندگی بیفته عوض میشه خواهرشم تاابدکه مجردنیس اونم ازدواج میکنه خودبخود دور میشن

متاهلم،درخواست ندین👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔