2777
2789
عنوان

نامزد دوستم

128 بازدید | 15 پست

دوستم به عنوان یه پسر معمولی با ظاهر معمولی و قد حدودا ۱۷۳ با ۳۰ سال سن تو آلمان یه نامزد آلمانی خوب داره . خیلی دیگه از دوستاشم همینن معمولی ولی دوست دخترای آلمانی دارن البته که این دیگه میخواد ازدواج کنه. چرا دخترای ایرانی اینقدر پرتوقعن تو ظاهر ؟ چون دخترای آلمانی این مرحله رو رد کردن و به تکامل فکری بیشتری رسیدن براشون حس و حال خوب و انرژی مهمه زندگی مثبت

ببین من از شیما کاتوزیان بدم میادا ولی حرف خیلی قشنگی زد

یک زن در اروپا ازادی کامللللل داره بعد طلاقش میتونه ب تخماش دایورت کنه و ی زندگی نو رو شروع کنه

ولی ایران چوب میکنن تو ... که طلاق بگیره قطعا اذیت میشه و نیاز به سرمایه داره هیچکس نمیپذیرش و هزار دردسر،مردای ایرانی خودشونم مفت نمی ارزن

پس حق بدین

نر خر های سایت به من درخواست ندین❌هر نری به من درخواست بده بیناموصه و مادرش خرابه در ضمن تاپیک میزنم نینیار رو تگ میکنم هر نری که درخواست بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین من از شیما کاتوزیان بدم میادا ولی حرف خیلی قشنگی زدیک زن در اروپا ازادی کامللللل داره بعد طلاقش ...

خب ارتباط این حرف و متوجه نشدم با تاپیکم . آخه دخترای ایرانی میگن قد بالای ۱۸۰ و فلان و اونجاش اینطوری اینجاش اونطوری بعدشم زندگیاشون معمولی میشه

ولمون کنید بابا، من کوتاه اومدم تو ازدواج از خیلی خواسته هام، خواستگار بهتر داشتم خانواده گفتن نه اخلاقیات و فلان مهمتره پول چرک کف دسته

همون خانواده شوهری که من با اغماض قبولشون کردم چنان بلاهایی به سرم آوردن که خواستم خودکشی کنم، من از اونا پول نخواستم اونا از من میخواستن

برگردم به عقب یک صدم از معیارهام کوتاه نمیام و میشم بدترین و سختگیرترین

در ایران من هر دختری رو دیدم کوتاه اومده و از معیارهاش گذشته ته اش بدبخت شده، هرچه زورگو تر و پرتوقع تر زندگی بهتر، دوستام از تحصیلات و شغل و چهره و وضع مالی خانواده از من پایین تر بودن فقط صرف اینکه خودشون رو دست بالا گرفتن چه زندگی هایی دارن، اونوقت منی که از در و دیوار برام خواستگار نیریخت اوضاعم اینه

میدونم شما راجع به قیافه حرف زدی ولی من از معیارهای کلی دختر گفتم، در ضمن شما از کجا میدونید اون دختر آلمانی از دوستتون سره؟چون آلمانیه فقط؟

اینجا که سایت کسی منو نمیشناسه ولی شوهر منم ۱۷۳ قدش بود با وضع مالی ناجالب قیافه پایین تر از من، خودش میگفت پسرخاله ام و دوستام و پسر عموهام میگن زن تو خیلی خوب و خانواده داره و چجوری بهت دادنش و ما میدونم چه کسانی رفتن خواستگاریش و بهش ندادنش و....

بعد بختم شده این

فقط هلهله کنندگان برای قاتلان میناب، دست به چنین جنایت حیوان صفتانه ای میزنن# شهید_حمید رضا_رجب زاده

خب ارتباط این حرف و متوجه نشدم با تاپیکم . آخه دخترای ایرانی میگن قد بالای ۱۸۰ و فلان و اونجاش اینطو ...

اها منظورت اینجاشه

من پول رو گفتم

اینم دیگه از پوچی میاد

هرکی در حد خودش باید بخاد

منم میگم زیر ۱۹۰ نباشه چون خودم۱۷۰ ام

نر خر های سایت به من درخواست ندین❌هر نری به من درخواست بده بیناموصه و مادرش خرابه در ضمن تاپیک میزنم نینیار رو تگ میکنم هر نری که درخواست بده

خب هرکس یه جوریه نمیشه تعمیم داد شوهر شما قدردان نبوده

شوهرم احتراممو داره، خانواده اش زدن زیر همه قول و قرارها و آبروریزی درآوردن سرم

فقط هلهله کنندگان برای قاتلان میناب، دست به چنین جنایت حیوان صفتانه ای میزنن# شهید_حمید رضا_رجب زاده

دوتا فرهنگ متفاوت

دوتا جامعه متفاوت

دوتا جغرافیای متفاوت

مقایسه وقتی منطقیه که افراد شرایط یکسان داشته باشن

تازه ممکنه دوست شما اون صداقت و احترامی که به دوست دختر آلمانیش میزاره رو به یه دختر ایرانی نمیزاشته(این مورد رو زیاد دیدم)بالاخره یه رابطه دوسر داره رفتار طرف مقابل به رفتار شماهم بستگی داره

مگه شما تو بطن ارتباط اون دوستات با نامزداشون هستی . هر کی هرچی گفت سریع باور کردین! والا به ما هم از خوبی ها و حسنات مردای خارجی که با زنای ایرانی ازدواج میکنن میگن( این تبادل افکار خیلی سطحی هستش )