2777
2789
عنوان

لیزر کردی بیا

52 بازدید | 9 پست

دوستان من ۷ روزه زیر بغلمو لیزر کردم الان دیدم زیر بغل دست راستم درد میکنه ولی فقط زیر بغل راستم بعدش دیدم که چیز دایره ای شکل قرمز دست زدم بهش سفت هست دراومده و دست میزنم بهش درد میکنه حتی وقتی دست راستو میبرم بالا درد میگیره بنظرتون چیه و خودش خوب میشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم اینجوری شدم

اما ممکن هست غده هات تحریک شده باشن

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم تو به جای من زندگی کن،به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، روز های بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراووان گریسته ام چاییت را بنوش و به یاد من،کیک نارنجت را بپز بدان که مرگ،مرا از رنجی بزرگ رهاند.

عزیزم برو دکتر نشون بده طبیعی نیست

بله منم موافقم ممکن غده شون تحریک شده باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم تو به جای من زندگی کن،به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، روز های بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراووان گریسته ام چاییت را بنوش و به یاد من،کیک نارنجت را بپز بدان که مرگ،مرا از رنجی بزرگ رهاند.

شما وقتی اینجوری شدی چِت شده بود؟

رفع شد آنچنانی نبود چون غده من تحرک نشده بود ولی این طوری که میگی انگار مال شماه شده و اینکه خیلی بزرگه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه زنگی به اپراتور لیزر بزن بگو اینطوری شده نه یه وقت خدایی نکرده چیزیت شه

توی این مدت اسپری عطری چیزی نزدی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40