2777
2789
عنوان

یه تاپیکی بود

154 بازدید | 30 پست

گفته بود زن نباید کار کنه شوهر وظیفشه به خانمش پول بده خانمش هم بچه شو بزرگ میکنه و خونه داری میکنه مثل یه کدبانو اکثرا هم تاییدش کردن😑
درسته که شوهر وظیفشه خرج بده ولی اینکه اون خانم استقلال مالی نداشته باشه و به طور مدام از شوهرش پول بگیره یعنی هیچ پشتوانه ای نداره
خب خانم باید خودشم دستش تو جیبش باشه که بعدا محتاج کسی نشه خب😑
حالا بعضیا میان میگن اون خانم دیگه توانی واسش نمیمونه بره کار کنه خسته میشه و این حرفا🙄

اکانت قبلی به مدت یک ماه ترکید🗿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرکسی برای زندگیش یه مسیری رو انتخاب میکنه

یه روشی رو پیش میگیره

به خودش مربوطه

نمی تونیم نقد کنیم و بگیم اشتباهه

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

کارکردن برای خانما قاعده خاصی نداره اختیاریه

اگ خانمی دلش بخواد کار بیرون بکنه خب مختاره

اگ دلش نخواد زوری نیس شاید حوصله نداره یا توان نداره

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شاغل بودن خیلی خوبه ولی خانم هم زمان باید به امورات منزل و بچه ها برسه هم به کار بیرون

خانمایی هستن وقتی از سرکار خسته برمیگردن بجای اینکه برن استراحت کنن تازه کارشون شروع میشه

کاربرpkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی؟!💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد

کارکردن برای خانما قاعده خاصی نداره اختیاریه اگ خانمی دلش بخواد کار بیرون بکنه خب مختاره اگ دلش نخوا ...

نه من نمیگم زوریه
ولی خب خیلی بهتره که اون خانم دستش تو جیب خودش باشه و محتاج شوهر نباشه
یه عزت خاصی داره دیگه

افرینهمه اش ب بقیه حس ناکافی بودن حس اشتباه کردن میدن

نمیدونم چرا فضای نی نی سایت اینجوریه

مدام میخوان راه و روش زندگی خودشون رو تحمیل کنن

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

افرینهمه اش ب بقیه حس ناکافی بودن حس اشتباه کردن میدن

من به کسی حس ناکافی بودن ندادم چی میگی
من واقعیتو گفتم خب بهتره که خانم دستش تو جیب خودش باشه که محتاج نباشه
کجای حرفم اشتباهه؟

وای من این بحث بین خانومای شاغل و خانه دار و زیاد دیدم هم اینستا هم اینجا.. بیخیال بس کنید هر کس انتخاب خودش و داره هم خانوما هم آقایون هر کاری دوست دارید بکنید نظر بقیه هم مهم نباشه براتون

نه من نمیگم زوریهولی خب خیلی بهتره که اون خانم دستش تو جیب خودش باشه و محتاج شوهر نباشهیه عزت خاصی د ...

همه ک شرایطشو ندارن وگرنه کی از پول بدش میاد

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هرکسی برای زندگیش یه مسیری رو انتخاب میکنهیه روشی رو پیش میگیرهبه خودش مربوطه نمی تونیم نقد کنیم و ب ...

منم نگفتم اشتباهه گفتم بهتره که خانم به خودش تکیه کنه نه به جیب شوهر