2777
2789

میدونی تو کشورهای دیگه جز واکسیناسیون اجباریشون هست این واکسن ولی اینجا برای اینکه بتونی سه دوزشو بزنی باید ۳۰ ۴۰ میلیون پول بدی اگه بیشتر نشده باشه

منم دلم میخواست بزنم ولی خب پولشو ندارم واقعاً

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سالم زندگی کردن بهتر از زدن واکسن هایی هستش که معلوم نیست چی به سر آدم میاره.

ببین من خودمم کاملاً زندگی سالمی دارم و حالا اعتقاداتی دارم که باعث میشه قبل از ازدواج سمت رابطه نرم اما شما از کجا میدونی که طرف مقابلت قبل از شما با کسی نبوده ؟!

این واکسن نه تنها ما رو مقاوم میکنه به ویروس پاپیلومای انسانی جلوی سرطان رحم و دهانه رحم رو میگیره همه جا این واکسن اجباریه مثل فلج اطفال مثل سرخچه و...

ببین من خودمم کاملاً زندگی سالمی دارم و حالا اعتقاداتی دارم که باعث میشه قبل از ازدواج سمت رابطه نرم ...

عزیزم اولا همون واکسن هایی که گفتی همه جا اجبار نیست. دیگه این یکی که بماند.

بعدم رسم بشه همونطور که قبل ازدواج به دختر میگن برو دکتر برا سلامت. به پسر هم بگن. چه ایرادی داره؟

عزیزم اولا همون واکسن هایی که گفتی همه جا اجبار نیست. دیگه این یکی که بماند.بعدم رسم بشه همونطور که ...

عزیزم شما داری در برابر یه واکسن که خیلی از جاها اجباری هست و برای سلامت یک زن خیلی مهمه مقاومت میکنی

حالا تصور کن بخوای به آقایون و خونوادههاشون بگی تشریف ببرید تست سلامت بدید

در صورتی که الان دیگه حتی دخترا هم زیر بار این تست فاقد اعتبار و منسوخ شده نمیرن

عزیزم شما داری در برابر یه واکسن که خیلی از جاها اجباری هست و برای سلامت یک زن خیلی مهمه مقاومت میکن ...

عزیزم شما سرچ کن ببین همون واکسن هایی که ایران اجباره کجاها مرسومه. بعد بیا درمورد بقیه مسائل صحبت می کنیم.

مستند قربانیان باکره هم توصیه می کنم ببین.

باشه عزیزم بی خیال من هرچی بگم شما قبول نمیکنی

قبول نمی کنم چون با تحقیق به حرفم رسیدم.

فقط قبل رفتن ازت خواهش می کنم یه دور برو توی نت سرچ کن ببین کدوم کشورا این واکسن رو اجبار کردن. به چه صورت و روش زندگیشون چطوریه.

بازم میگم. چه دختر چه پسر مثل آدم زندگی کنن نیازی به این واکسن نیست که بحث زیادی درمورد عوارضش هست.

موفق باشید