2777
2789
عنوان

جدی چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدما نمیتونن جلوی بچه زایی دیگران رو بگیرن فقط میتونن ببینن و حرص بخورن

اکثر همین خانواده های سطح پایین هم اینطوری میکنن
خانواده با فرهنگ و باشعور و لول بالا هیچوقت اینجوری بچه زایی نمیکنه تو این شرایط

اکانت قبلی به مدت یک ماه ترکید🗿

اشکال نداره جامعه به نیروی نظامی و کارگر احتیاج داره

اصلا بحث این نیست بحث اینه که این بچه ها خودشون عقده میگیرن در آینده
گانه دارن خب نیاز به امکانات دارن اون بچه چه گناهی کرده که قربانی لذت پدر و مادرش شده

اکانت قبلی به مدت یک ماه ترکید🗿

اصلا بحث این نیست بحث اینه که این بچه ها خودشون عقده میگیرن در آیندهگانه دارن خب نیاز به امکانات دار ...

اکثرا بچه ناخواسته هستن از دستشون دررفته

یه دختر باید شبیه پروانه باشه🦋 دیدنش زیبا، به دست آوردنش سخت🤎️

خب پدر مادارشون 🐄 دیگه یعنی چی از دستشون در رفته دارن زندگی یه بچه دیگه رو نابود میکنن

متاسفانه اینجوریاست تو که نمیتونی همه رو به راه راست هدایت کنی طرف ازدواج فامیلی میکنه بچه معلول میاره هم خودش هم بچه زجر میده

یه دختر باید شبیه پروانه باشه🦋 دیدنش زیبا، به دست آوردنش سخت🤎️

درست میگه دقیقا دیدم مرد دست فروشی که 6تا معلم و استاد دانشگاه تحویل جامعه دادالانم مثل پادشاه زندگی ...

منم دیدم

دوست خودم تو مدرسه

ولی میدونی چه قدر اذیت شد

چه فایده با کلی کمبود بزرگ میشن

میشه ، میرسم ، میبینم

منم دیدم دوست خودم تو مدرسه ولی میدونی چه قدر اذیت شد چه فایده با کلی کمبود بزرگ میشن

اصلا حالا مگه همه هم قراره دکتر و مهندس و استاد بشن ما هم کم ندیدیم طرف کلی بچه داشت از دو تا زن و همه بچه ها به پدر مرده فوش میدادن که چرا هیچ موقع اول به فکر نبودی و بچه بیاری

الان چند تا بچه توی خونه هست و شبانه روز کار میکنن برای خرج خودشون و مادرشون

حتی مادر پیرشون هم خونه نداره

من فکر میکردم طرز فکر امثال این کاربر که روی شما ریپ زده دیگه نیست ولی میبینم هنوزم هستن

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»