2777
2789
عنوان

جدی چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 42 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامان بابام توی بدترین شرایط منو به دنیا آوردن حتی خونه هم نداشتیم لباسم نداشتم

الان وضعمون بهتره نسبت به قبل ولی یه عقده ایم

عسل خانم هستم🪽 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣 انتقاد پذیر ، مهربون 😚💕 اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

یه تایپک بود مثل همین تاپیک خانمه میگفت چرا میگین آدم فقیر بچه نیاره

چی بگم والا با این تفکر بچه میارن بعدش توی این اوضاع اون بچه باید تاوان زندگی رو بده

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

خب بیاره
فردا نه میتونه امکانات تحصیلیش رو فراهم کنه نه بقیه چیزا رو
خب این بچه گناهی کرده آخه

اکانت قبلی به مدت یک ماه ترکید🗿

اونایی که میگن به ما ربطی ندارهفقر با اعتیاد و دزدی ارتباط مستقیمی دارههرچقدر قشر فقیر بیشتر نا امنی ...

خب عزیزم باید فرهنگسازی بشه

مثلاً بهداشت براحتی میتونه فرهنگ سازی کنه

حالا برعکس تازشم تشویق میکنن

یکی تو همین سایت میگفت شاید اون بچه بزرگ شد آدم موفقی شد 😐بچه تو نداری و سختی با هزارتا عقده بزرگ ش ...

درست میگه

دقیقا دیدم

مرد دست فروشی که 6تا معلم و استاد دانشگاه تحویل جامعه داد

الانم مثل پادشاه زندگی میکنه و بچه هاش رو چشمشون میزارن

هعیی

بیاره ولی بزاره اوضاعش یکم بهتر بشه بعد 😭

عسل خانم هستم🪽 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣 انتقاد پذیر ، مهربون 😚💕 اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

درست میگه دقیقا دیدم مرد دست فروشی که 6تا معلم و استاد دانشگاه تحویل جامعه دادالانم مثل پادشاه زندگی ...

همه اینطور نیستن که عزیزم🥺

درست میگه دقیقا دیدم مرد دست فروشی که 6تا معلم و استاد دانشگاه تحویل جامعه دادالانم مثل پادشاه زندگی ...

حالا مگه چند نفر تو جامعه اینطوری میشن
اینم مال قبلا بود نه الان با این اوضاع
الان اگه پول نباشه هیییچ کاری نمیتونی بکنی

اکانت قبلی به مدت یک ماه ترکید🗿