2777
2789
عنوان

استقلال مالی

916 بازدید | 56 پست

من همیشه فکر می کنم برای یک زن استقلال مالی خیلی خیلی مهم است...

نه این که آدم مادی ای باشم که این را می گویم...

نه... واقعا نیستم...

ولی همیشه دیده ام که این زن ها قویترند... آسوده ترند.

زن باید دستش توی جیب و کارت و حساب خودش باشد...

اصلا شاید یک روز دلش خواست برای انگشتان چروک شده ی مادرش یک انگشتر طلا بخرد...

خواست برود داخل یک شال فروشی و وقتی نتوانست بین چهار تا شال با رنگ ها و طرح های جورو واجور انتخاب کند،بدون درنگ و نگرانی به فروشنده بگوید : همشو می برم!

یک وقت هم دیدی اول هر ماه کل درآمدش را داد به صاحبخانه...

همه جورش می شود...

ولی قسمت قشنگش همان است که لازم نیست برای پول بیشتر گرفتن از شوهرش به هر دلیلی، یکی دو روز با خودش فکر و خیال کند و آخر هم پشیمان بشود. و باز هم در مهمانی بعدی مادرش از توی جعبه ی مقوایی کنار آینه همان انگشتر بدلی زشت را دست کند...

زن اگر پول خودش را داشته باشد، رنگ موهایش... مدل مانتویش... بوی عطرش... عدد قبض موبایلش... همه و همه را خودش انتخاب می کند!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قشنگ بود

خونده بودمش

ولی

شاغل بودن ؛ یه حس عزت نفس  فوق العاده ای ب آدم میده ... حس مفید بودن...  اینش برای شخص من  اولویت داره  تا بخش مادیش

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

مي دوني اين افكار از كي شكل گرفته??

از وقتي مردامون بي دين و ايمون و بداخلاق شدن 

وگرنه اگه مردا احترام زناشونو نكه ميداشتن و باهاش مثل يه ريحانه رفتار ميكردن و سر موقع به حسابش پول ميريختن و مهريشو همون اول پرداخت ميكردن زنا هم ميموندن تو خونه و پادشاهي ميكردن 

و محيط خونه رو گرم نگه ميداشتن

مي دوني اين افكار از كي شكل گرفته?? از وقتي مردامون بي دين و ايمون و بداخلاق شدن  وگرنه اگه م ...

اتفاقا خیلی وقتا همین تفکر ریحانه بینی زن باعث میشه استقلال ازش گرفته بشه 

من گل نیستم همیشه لطیف و شکننده و مهربون و فداکار وگوگولی مگولی نیستم آدمم مثل همه ی آدما

وگرنه خونه داري و همسرداري و تربيت بچه يه كار تمام وقت و بسيار ارزشمنده به نظرم 

من تمام اين سالهايي كه دانشگاه و بيمارستان ميرفتم و بعدش چندماهي ابتدايي كه طرحمو شروع كرده بودم با خودم فكر ميكردم كه چقدر كار مهمي دارم انجام ميدم و طبابت و پرداختن به سلامت مردم و نجات جان يك انسان خيلي مهمه و از اين دست تفكرات.

اما اين چندماهي كه بيشتر تو خونه بودم وبه مباحث روانشناسي و تعليم و تربيت پسرم پرداختم و تغييرات رفتاري و ارامش بيشتر همسر و پسرم رو ديدم ،متوجه شدم اگر همه ي مادرها بيشتر به خونواده هاشون ميپرداختن خيلي از بيماري ها و اختلالات روحي و جسمي كم ميشد و اون وقت اصلا نياز به پزشك كمتر ميشد

مثلا همين الان كه موارد خيلي زيادي مراجعاتمون خودكشي و تنش هاي عصبي خانواده هاست به  خاطر اينه كه اين دختر و پسر صبر و گذشت و تعامل با جنس مخالف رو تو بستر خانوادگي قبليشون ياد نگرفتن .

يا اصلا محرك خيلي از موارد سكته هاي قلبي و مغزي و فشار خون بالا و كريز قند خون در ديابتي ها استرس و تنش عصبي هست

اگر فرزندان ما تو سني كه شخصيتشون شكل ميگيره مادر و پدر بيشتر به اين بچه ميپرداختن صبر و گذشت و مقابله رو با رفتار درست و به صورت عملي  (نه فقط حرف )اين بچه ياد ميدادن اصلا خيلي از اين بيماري ها به اين شكل اتفاق نميفتاد

يا اصلا علت خيلي از همين بيماري هاي قلبي و مغزي ،گرفتگي عروق هست،اون هم ناشي از تغذيه نامناسب هست.

اگر مادر خانواده در مورد تغذيه بيشتر مطالعه ميكرد ، اينكه چه جور چربي هاي استعداد گرفتگي عروق رو در خانواده بيشتر ميكنن و اين اطلاعات رو تو خونواده و در مورد تغذيه خونواده پياده ميكرد شايد خيلي از اين بيماري ها اصلا شكل نميگرفت

.از همه مهمتر اين همه درگيري هاي روحي و فكري كه خيلي از ادم ها در تعامل با هم دچارش ميشن شايد بخاطر عقده هايي هست كه اگر انسان در بستر يه خانواده متعالي رشدميكرد هيچوقت اين رفتارها درش شكل نميگرفت

چند وقت پيش به يكي از همكارام يه پيج از يه خانم هنرمند كه تو اشپزي و سفره ارايي خيلي خبره اند معرفي كردم، همكارم گفت اين كه هنر نكرده اشپزي و اين كارا رو همه ميتونن انجام بدم ولي هركسي نميتونه استاد يا پزشك  و ... بشه، خيلي اين حرفش من رو به فكر فرو برد،

به اين نتيجه رسيدم خيلي ها شايد مادر و همسر باشن اما اون كسايي كه واقعا مادر و همسر واقعي باشن در مورد خونواده شون تربيت فرزندشون تغذيه و شيوه هاي درست لايف استايل مطالعه كرده باشن و اينارو تو خونه پياده كرده باشن ، كسايي كه مايه ارامش و شادي خود و خونوادشون باشن خيلي كم هستن، اينا هنر كردن واقعا! و كارشون از نظر من از پزشك بودن و استاد بودن خيلييييي ارزشمند تره.

ادامه دارد...

@myrebirth

يكي بهش ارثيه برسه چي ؟من از بابام بهم ارث ميرسه اونم زياد قدري كه اگه شوهرم نداشتم تا اخر عمرم ميتونم زندگي كنم مادرشوهرم بعضي وقتا ميخواد بگه تو كه براش زحمت نكشيدي پولاي باباته ؟ 😕منم خيلي زورم مياد انگار پول حرومه 

اتفاقا خیلی وقتا همین تفکر ریحانه بینی زن باعث میشه استقلال ازش گرفته بشه  من گل نیستم همیشه ل ...

اين كه بخواي فكر كنيم كه زن با مرد تفاوت نداره خيلي غير طبيعيه 

قطعا خيلي تفاوت داره 

چون واقعا شكنندس 

اينو همه روانشناساي دنيا ميگن