2777
2789
عنوان

تپش قلب

46 بازدید | 9 پست

وقتی که کلا عادی هستم یهو یه ضربان تند و کوبنده ای میزنع قلبم که صداش هم حس میکنم انکار یه دونس بعد تموم میشه میره تا چند دقیقه بعد کیا اینجوری بودن؟از چیه؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

حدود اسفند یا فروردین به بار آزمایش خون دادن یکم ذخیره اهنم کم بود یک ماه قرص خوردم دیگه ولش کردم از ...

کمبود آهن اگه درمان نشه خودبخود فشار خونو می بره بالا چون قلب مجبوره با فشار بیشتر پمپاژ انجام بده و خداینکرده دریچه قلبت آسیب می بینه

هم کم خونیتو اگه شدیده با آمپول آهن جبران کن هم ی اکو از قلبت بگیر خیالت راحت بشه

Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...

کمبود آهن اگه درمان نشه خودبخود فشار خونو می بره بالا چون قلب مجبوره با فشار بیشتر پمپاژ انجام بده و ...

نمیدونم دیگه چطور به مامانم بگم خودشون درگیرم تو این روزا سر کوچه رفتن هم خرج داره

نمیدونم دیگه چطور به مامانم بگم خودشون درگیرم تو این روزا سر کوچه رفتن هم خرج داره

اگا فشارسنج دارین تو خونه فشارت چک کن اکه نه درمانگاه ها هم می گیرن خرجی نداره

اگه بالا بود یه فکری بردار

Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...