2777
2789
عنوان

من سختگیرم

103 بازدید | 15 پست

درسته ؛ من سخت گیرم

وقتی سیگار نمیکشم ، مشروب نمیخورم ، هر جایی نمیرم ، با هر کسی همنشین نمیشم ، لایف استایل خودمو دارم ، دیسیپبین دارم ، رژیم غذایی سالم ، دارم ، ورزش میکنم درس می خونم ، برای خودم وقت میزارم ، تفریح میکنم ، زبان میخونم ، وقتم رو با درس و انجام هر کاری که باعث رشدم میشه پر میکنم ، اهل دوست پسر و رل و این چرتا پرتا نیستم ، دستمال پسر های هول و هوس باز نیستم ، متعلق به یک نفرم و وفادار بهش میمونم ، بهترین لباس ها رو میپوشم ، بهترین معاشرت رو با بقبه دارم ، زندگیم رو روی ویرانه ها زندگی بقیه نساختن ، تلاش کردم ، زندگی ساختم و هر آدمیو در حد خودش نگه میدارم ، خوش انرژی ام ، پر از ذوق و انگیزم ، خانواده دارم و میخوام تا ابد با یکی باشم ، پس قطعا سخت گیرم ، و این به نظرم هیچ مشکلی نیست چون می خوام انسان و باشم و انسانی و مطابق با ذات درست آدمی زندگی کنم ، مگه بده ؟ .

این همه آدم بد چرا تاوان بد هاشون رو نمیدن ، چرا من که همیشه خوب بودم ، مثل آدم و درست زندگی کردم دارم تاوان درست زندگی کردنم رو میدم ، چرااااااا

مقصود تویی کعبه و بتخانه بهانه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه تاوانی دادی؟

تاوان خوبی هامو ، همیشه میگن کار خوب خوبه ، حتی اگه هیچکس نکنه و هیچ پاداشی وجود نداشته باشه واسش ، من میدونم من همه ی اینا رو میدونم ، میدونم خدا هست ، خدا حکمت رو بهتر از ما میدونم ، اما پذیرشش برام سخته که کار بد بده ، حتی اگه همه انجام بدن و هیچ عقوبتی واسش وجود نداشته باشه

من نمتونن فقط برای اینکه کار خوب خوبه اون رو انجام بدهم ، پس پاداش من چی ؟ یعنی این همه هیچچچچچچچچ؟؟؟؟

اگر قرار باشه هر آدمی وقتی کار اشتباهی انجام میده درجا یه سنگ از آسمون بیاد بخوره پس کله اش که دیگه همه راه درست رو میرفتن

شما وقتی میدونی کارت درست هست راهت درست هست از اینکه گرفتار مشکل شدی ناراحت نباش پیامران خدا هم دچار مشکلات سخت میشدن

و اینکه بهت بگم خدا مشکلات و سختی رو واسه کسانی که دوستشون داره میده تا بیشتر به سمت خدا برن

و اینکه گنهکاران رو رها میکنه به حال خودشون

خبرگزاری شبستان

رها کردن بنده به حال خود ،بزرگترین جلوه قهر خداوند می باشد

تاوان خوبی هامو ، همیشه میگن کار خوب خوبه ، حتی اگه هیچکس نکنه و هیچ پاداشی وجود نداشته باشه واسش ، ...

کار خوب انجام میدی در جا جواب خوبی برات نمیاد

برای انسان مسلمان توی این دنیا جواب کارخوبش خیلی کم میاد و ذخیره آخرت شون میشه

کافران جواب کار خوبشون رو توی همین دنیا میگیرن و هیچ ذخیره ای برای آخرت ندارن

حتی در دعا کردن شما وقتی برای چیزی دعا میکنی و از خدا میخوای اگر صلاحت در گرفتن اون چیز باشه توی این دنیا خدا بهت میده ولی اگه صلاحت نباشه خدا نمیده اما در عوض دعا هایی که میکنی برات توی آخرت خدا پاداشت رو میده

اگر قرار باشه هر آدمی وقتی کار اشتباهی انجام میده درجا یه سنگ از آسمون بیاد بخوره پس کله اش که دیگه ...

ممنونم ازت خیلی با حرفات حالمو خوب کردی ، من نمیشناسمت خدا برات قشنگترش رو توی زندگیت جبران کنه عزیز دلم

یکی از تاوان هایی که دادی رو بگو خب

بچه بودم ، و عشق بازی و دنبال یه همبازی که با هم بازی کنیم و شور و هیجان و حال خوبمو باهش اقسیم کنم ، یه....... همینقدر بدون تهش شد تجاوز به یه بچه ی شش ساله

همینقدر بدون که سالهاست مونده توی ذهنم و کسی ازش خبر نداره

بچه بودم ، و عشق بازی و دنبال یه همبازی که با هم بازی کنیم ، یه....... همینقدر بدون تهش شد تجاوز به ...

شرمنده حالمو بد میکنه ، نمیخوام کثافت اون روز ها برگرده توی ذهنم و همینطوری داغون هستم

بچه بودم ، و عشق بازی و دنبال یه همبازی که با هم بازی کنیم و شور و هیجان و حال خوبمو باهش اقسیم کنم ...

💔💔💔

چقدر سخت عزیزم🫂

حق داری ناراحت باشی

ولی کم کم از گوشه دلت بیارش بیرون و واسه خودت حلش کن

به کودک درونت رسیدگی کن

از طرف متجاوز واسه خودت نامه بنویس از خودت عذرخواهی کن

و نامه رو پاره پوره کن بریز دور چندبار تکرار کن تا سبک بشی

💔💔💔چقدر سخت عزیزم🫂حق داری ناراحت باشیولی کم کم از گوشه دلت بیارش بیرون و واسه خودت حلش کن به کود ...

هووووووووف ، سوختم و کسی نبود خاکسترم رو جمع کنه

ممنونم عزیزم ، انشاالله ، نمیدونم والا ،امتحان میکنم ، ممنونم عزیزم هر چی آرزوی خوبه مال شما ، خدا برات جبران کنه

میگن تا نبخشی و برای اون فرد آرزوی حال خوب نکنی آروم نمیشی و آرامش پیدا نمیکنی ، من هنوز به اون مرحله نرسیدم ، اون مرحله بزرگترین روز زندگی منه

هووووووووف ، سوختم و کسی نبود خاکسترم رو جمع کنه ممنونم عزیزم ، انشاالله ، نمیدونم والا ،امتحان میکن ...

اره اخه تا نبخشی انرژی خودتو به سمت اون می دی

واسه همین می گن ظالم همیشه سالمه

یا می گن خرابا شانس دارن چون انرژی می ره به سمتشون وگرنه اونام باید تاوان پس بدن

این کانالم ببین شاید کمکت کنه

تلگرام کانال زندگی سالم سوده هروی