2777
2789
عنوان

دیرشد

64 بازدید | 11 پست

رفتم تویه تاپیک

همه ۱۸تا۲۳سالگی باردار شدن..والان که همسن من بودن توفکر. دومی وسوی بودن..

من الان ۲۷سالمه..درگیر دکترم چندساله

استرس گرفتم🥺💔

جاری جدید دارم ازمن ۴سال کوچکتره خیلی هم ماه ومهربون..تو فکر بارداری..من اصلا حسادت ندارم وباهاش رفیقم ولی ازاینکه بقیه چنین فکری درباره من میکنن ناراحت میشم..حس میکنن من درتلاشم زودتر ازاون باردار بشم..جوری که خودشم به زبون آورده..

این موضوع آزارم میده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا مگ مسابقه دوعه

شما تا ۳۰ بچه بیار چیکار داری بقیه چنتا اوردن کیفیت هم مهمه دوست عزیزم بعدم رقابت نیست اگر اونا انقدر سبک سرن که همچین فکری درموردت میکنن نیازی نیست باهاشون در ارتباط زیادی باشی یا اهمیت بدی

لطفا اگر شب منو تو نی نی سایت دیدید بهم یاداوری کنید که وقت خوابه

ازمایش ویتامین دادید شاید ویتامین تو بدنتون کمه من خودم ویتامین دی کم داشتم باردار نمیشد یا شوهرت مش ...

چندسال درگیر انواع آزمایش ودارویم.

ویتامین دی مرتب میخوریم

هردو مشکل داریم ولی شدید نیست

دکتر به تازگی عکس رنگی نوشته واسم...

مسابقس؟

نیست..من هم به این دید نگاه نمیکنم.

اما به آدم استرس میدن ویااز هر حرف وحرکت آدم برداشت اشتباه میکنن.ازاین که درنظر بقیه حسود به نظر بیام ناراحتم

نیست..من هم به این دید نگاه نمیکنم.اما به آدم استرس میدن ویااز هر حرف وحرکت آدم برداشت اشتباه میکنن. ...

اگه خودت همچین فکری نکنی بقیه ام نمیکنن درواقع خودت داری این حسو میدی ب بقیه حتی تو حرفای الانتم انگار مثلا همین حسو میدی

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

خب از رفتارشون اینطور برداشت میشه..

اهمیت نده

هرکی مسیرخودشو داره قرارنیست ک چون ی سری از این سن تا اون سن ازدواج کردن بچه دار شدن یا هرچی همه همینجوری باشن ک

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده