2777
2789
عنوان

خواب دیدم یکی

63 بازدید | 11 پست

در خونمونو میزنه رفتم درو باز کردم دیدم هیشکی نیس. بار دوم سریع تر درو باز کردم یه زنه بود چادر سرش کرده بود تا منو دید تعجب کرد و ترسید انگار انتظار نداشت ببینمش. بعدم حس میکردم تو خواب و بیداری دارم اینارو می بینم. تعبیرش چیه؟

من دوست نداشتم؟ من با کسی که دوستم داشت راجب تو صحبت کردم.

من خودم چندان به تعبیر اعتقاد ندارم مگر اینکه واقعا چیز عجیبی ببینم مثل گاو قرمز

اینجور خوابا رو برای چت جی بی تی تعریف میکنم و مشخص میشه اینا انعکاسی از ذهن خودت و اتفاقات روزمره هست

زرافهی بابا

من خودم چندان به تعبیر اعتقاد ندارم مگر اینکه واقعا چیز عجیبی ببینم مثل گاو قرمز اینجور خوابا رو برا ...

اخه قیافه زنه خیلی عجیب بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه قیافه زنه خیلی عجیب بود

یه چیزی جالبی که متخصص ها میگن اینه که ما هر چهره ای رو توی خواب میبینیم قطعا یه بار توی واقعیت دیدیمش حتی با یه نگاه گذرا

چون ذهن چنین توانایی نداره

زرافهی بابا

یه چیزی جالبی که متخصص ها میگن اینه که ما هر چهره ای رو توی خواب میبینیم قطعا یه بار توی واقعیت دیدی ...

اما آخه من اون زنو تو واقعیت اصلا ندیده بودم قیافه اشم خیلی ترسناک بود

میگم شاید تو سر در بیاری از این چیزا خوابم خیلی وحشتناک بود بعدم حس میکردم تو خواب و بیداری ام

۱خوابوبراکسی تعریف نمیکنن انشاالله خیره نمیدونم تعبیرشو

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

۱خوابوبراکسی تعریف نمیکنن انشاالله خیره نمیدونم تعبیرشو

آخه میدونی حس میکنم واقعیت بود خواب نبود. بعد اون خونه هم تو خواب خونه مادربزرگم بود. مادربزرگم تنها زندگی میکنه چند ماه قبل میگفت چند بار درو محکم کوبیدن رفتم دیدم هیشکی نیس. خونه ماهم کنار خونه مادر بزرگمه

نظری نداری؟

عزیزم گفتم که نمیدونم انشاالله خیره

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪