2777
2789
عنوان

به نظر شما؟!؟

124 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من یک ساله ازدواج کردم و نوزده سالمه و تخمدانم پلی کیستیکه..و نمیدونم باردار بشم یا نه؟ به نظر شما دیر یا زودش فرق میکنه؟ و مثلا هر چه زودتر اقدام کنم بهتره؟ ممکنه دو سال دیگه اقدام کنم و باردار نشم؟!؟ 

هی تو..خوشگلترین لبخند دنیا رو داری🌈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی از کجا فهمیدی و علایمش چی بود؟

پریودام نامنظم بود و موقع پریودی زیر دلم خیلی درد میکرد! رفتم سونو گرافی که فهمیدم.

من دقیقا مث شما پلی کیستیک تخمدان داشتم

دکترم بم گف وقتی ازدواج کردی ب هیچ وجه نباید جلوگیری کنی با قرص و سال اول باردار شی وگرنه میوفتی تو دردسر 

باید لاغر کنی و مراقب رژیم عذاییت باشی 

به نظرم با یه متخصص زنان خوب مشورت کن که بعدا خدایی نکرده پشیمونی به بار نیاد  ایشالا که درست ...

انشالله..ممنون!  

اگه شرایطت از لحاظ مالی خوبه . 

همسرتم مشکلی نداره و دوس داره بچه دار شین

خب خوبه که زودتر اقدام کنی

فاصله سنیت با بچه ات کمتر میشه و بیشتر میتونی بهش نزدیک بشی

من خیلی پشیمونم 2 ساله عقب انداختم

خدایا هر لحظه تو را شکر  ممنونم بابت هدیه قشنگت    دوستای عزیز منو تو تاپیکای ختم و داستان زندگی صدا کنین . ممنونم از همتون
من دقیقا مث شما پلی کیستیک تخمدان داشتم دکترم بم گف وقتی ازدواج کردی ب هیچ وجه نباید جلوگیری کنی با ...

شما چندسالتونه؟

من دقیقا مث شما پلی کیستیک تخمدان داشتم دکترم بم گف وقتی ازدواج کردی ب هیچ وجه نباید جلوگیری کنی با ...

شما چند سالتونه؟

اگه شرایطت از لحاظ مالی خوبه .  همسرتم مشکلی نداره و دوس داره بچه دار شین خب خوبه که زودتر اق ...

شما هم پلی کیستیک هستی؟