2777
2789

نوچ،احتمالا میخواد حرصت و در بیاره که گویا موفقه

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        D        

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهم نباشه برات(میدونم نمیشه) لیاقتت بیشتر از این حرفاس❤️

میدونی خودم کات کردم،چون میدونستم باهاش اینده ای ندارم،چون به احساساتم احترام نمیذاشت،پشیمون نیستم از تصمیمم ولی دوسش دارم سخته ببینم انلاینه ولی برای من نه.

چی بگم والا،خودت بهتر میدونی.

میدونی خودم کات کردم،چون میدونستم باهاش اینده ای ندارم،چون به احساساتم احترام نمیذاشت،پشیمون نیستم ا ...

دورت بگردم احساساتی که داری کاملا طبیعیه منم تجربش داشتم

خداروشکر که پشیمون نیستی ولی یه مدت حس عذاب وجدان دلتنگی و... رو داری همش طبیعیه بعد یکسال تقریبا یا ۶ماه اوکی میشی نگران نباش❤️

...🖤

میدونی خودم کات کردم،چون میدونستم باهاش اینده ای ندارم،چون به احساساتم احترام نمیذاشت،پشیمون نیستم ا ...

سعی کن شمارشو پاک کنی و کلا بازمیدارد چک نکنی. از زندگیت رفته پس از گوشیت هم بندازش سطل زباله

...🖤

حسم میگه جام پرشده . .وگرنه خواب براش مهمتر از من و حرص خوردن من بود:)

پسرا کلا موجوداتین که نمیشه متوجهشون شد،نمیدونم چی بگم..منم جمعه کات کردم(:

بیا بغلم🫂

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        D        

دورت بگردم احساساتی که داری کاملا طبیعیه منم تجربش داشتم خداروشکر که پشیمون نیستی ولی یه مدت حس عذاب ...

خدانکنه عزیزم.🩷

امیدوارم تا اونموقع دووم بیارم و بهش پیام ندم.

سعی کن شمارشو پاک کنی و کلا بازمیدارد چک نکنی. از زندگیت رفته پس از گوشیت هم بندازش سطل زباله

حفظم شمارشو دست خودم نیست هی میرم چک میکنم میبینم آف نشده.

خدانکنه عزیزم.🩷امیدوارم تا اونموقع دووم بیارم و بهش پیام ندم.

❤️❤️

تمام تلاشتو بکن پیام ندی. رابطه ای که تموم شده و طرف هیچ تلاشی برات نکرده ارزششو نداره برگردی

من تجربه برگشت هم داشتم و آدمای قبل نبودیم و باز هرکسی رفت پی زندگی خودش

...🖤

حفظم شمارشو دست خودم نیست هی میرم چک میکنم میبینم آف نشده.

آره درکت میکنم منم متاسفانه شمارشو حفظم کاری نمیشه کرد سعی کن خودتو کنترل کنی

بهت پیشنهاد میکنم کتاب هنر رها کردن رو بخری و بخونی تو این شرایط بهت کمک میکنه❤️

...🖤

متاسفم برای این تجربه بد دوتامون🩷عزیزم

💚

توی یه تاپیک دیگه هم گفتم؛آدما به جایی که دوست داشته شدن برمیگردن؛معمولا زمانی که خیلی دیر شده..مخصوصا پسرا.

❤️❤️تمام تلاشتو بکن پیام ندی. رابطه ای که تموم شده و طرف هیچ تلاشی برات نکرده ارزششو نداره برگردیمن ...

ماهم قبلا کات کردیم و باز منه نفهم بهش پیام دادم یا با پیامش خر شدم و برگشتم.اینبار همه چی خیلی جدی تر بود و جون میکنم و میمیرم ولی سعی میکنم دیگه سمتش نرم.

ممنون که وقت گذاشتی برای تاپیکم🩷