2777
2789
عنوان

هوا ابری بود

66 بازدید | 11 پست

پاییز بود

در همان فنجان کهنه دل، کنج دیوار

که لبریز از دیدار آخرمان بود .

واهیست هر امیدی، که به قامت رعنای تو ختم شود.

چشم دوختن بر روی پیراهن تو واهیست آری

صحتی نیست شقاوت تو را بر جان کشیدن

آیا جان تو سرشتی از دلتنگی من دارد تا دردی بر سینه اش بکشد؟

پروانه گر به دور شمع میچرخد زیرا حفاظتش از جان روح است نه از مال نه از دوری تو

برای آن میسوزد..

پروانه داند ، که مشق عشق بر خون جانفشانی است

میداند که در این سیه روزی روزگاران

در ظلمت هجران تو

تنها عشق است که تضاد

« زندگانی است»

نوشته خودم هست ✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایجانم زنده باشی قلبم خیلی خیلی خیلی زیبا و فوق العاده نوشتی من عاشق اینجور متن هام

مرسی عزیزم انشالله شما همیشه سلامت سر زنده باشید 🥺✨

بخاطر نگاه پر احساس پر معنی شماست که زیبا بنظر میرسه 💕

مرسی عزیزم انشالله شما همیشه سلامت سر زنده باشید 🥺✨ بخاطر نگاه پر احساس پر معنی شماست که زیبا بنظر ...

سلامت باشی مهربونم 🫂

قربون چشات برم خوش زبون♥️

منم یه شعر خودم نوشتم اجازه هست بزارم عزیزم

😍🥺 وای واقعا قشنگ بود

مخصوصا اینکه وزن رو رعایت کردی مخصوصا قافیه رو

واقعا زیبا بود مشخصه شما به قلم بسیار عالی دارید هم اینکه مطمئناً کتاب خوان اهل شعر هستید من واقعا شعر شمارو دوست داشتم زیبا بود موفق باشید 🦋✨💕

سلامت باشی مهربونم 🫂 قربون چشات برم خوش زبون♥️منم یه شعر خودم نوشتم اجازه هست بزارم عزیزم

😍🥺 وای واقعا قشنگ بود

مخصوصا اینکه وزن رو رعایت کردی مخصوصا قافیه رو

واقعا زیبا بود مشخصه شما به قلم بسیار عالی دارید هم اینکه مطمئناً کتاب خوان اهل شعر هستید من واقعا شعر شمارو دوست داشتم زیبا بود موفق باشید 🦋✨💕

😍🥺 وای واقعا قشنگ بودمخصوصا اینکه وزن رو رعایت کردی مخصوصا قافیه روواقعا زیبا بود مشخصه شما به قلم ...

یه دنیا ممنونم بابت این همه ذوق و تشویق شما دوست قشنگم 🥺♥️🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍😍😍😍😍😍😍😍😍 عزیزدلم من عاشق کتابم و گهگداری هم شعر میگم اما حس میکنم قشنگ نیستن بخاطر همین روم نمیشه کسی اونا رو بخونه

یه دنیا ممنونم بابت این همه ذوق و تشویق شما دوست قشنگم 🥺♥️🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍😍😍😍😍😍😍😍😍 عزیزدلم من ...

نه عزیزم اتفاقا بسیار زیبا هست و من این استعداد برای شما میبینم که نویسنده مطرحی بشید حتما تلاش خودتون بی وقفه انجام بدید و تولید محتوا در فضای مجازی خیلی به شما کمک میکنه واقعا حتما تولید محتوا از ذوق شوق هنریتون استفاده کنید ✨🦋