2777
2789
عنوان

یه سوال

65 بازدید | 17 پست

مثلا اگر قرار بر ۲۱ بار بسم الله باشه و ما محض اطمینان مثلا ۲۵ تا بگیم،قبول نیست؟

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎،آقایون درخواست ندید لطفا

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بنظرم ۲۱ تاش میره برای چیزی که براش این و گفتی،بقیش میره یه حساب دیگه پس قبوله 😂

منم همیشه آخر صلواتام چندتا اضافه میفرستم میگم جا نمونده باشه

در خنکای نسیم صبح زیر درختان سبز و بهاری باغ سلطنتی، کنار دریاچه قو نشسته ام و زیرلب آواز میخوانم و نقاشی ای میکشم که در هر رنگ آن،تمام جادوی درونم را نهاده ام،با آن لباس سرخ و سفیدی که همرنگ لاله های باغ من است،میان شکوفه های گیلاسی که سقوط میکنند میرقصم و از تمام آن روز استفاده میکنم🌷✨ و نه... حالا من جسمم را حس میکنم،جسمی که میفهمد،فقط یک آدم رویاپرداز است که هرروز،در باغ جادویی اش قدم میزند،و گاهی هم نامه ای برای شاهزاده قلمرو کناری مینویسد و درمورد روز آشنایی در همان باغ برایش میگوید🥲💞

قبوله باباخدا اونقدم سختگیر نیست🗿

خدایی؟

من تا الان همیشه وسواس داشتم ومعمولا بیشتر از تعداد فرستادم برای این چیزای شرطی نمیدونم قبوله یا نه

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎،آقایون درخواست ندید لطفا

بنظرم ۲۱ تاش میره برای چیزی که براش این و گفتی،بقیش میره یه حساب دیگه پس قبوله 😂 منم همیشه آخر صلو ...

آره منم همین فکر رو می کنم😂

ولی اگر تا الان خدا هیچ کدوم رو قبول نکرده باشه چی🥺

آره منم همین فکر رو می کنم😂ولی اگر تا الان خدا هیچ کدوم رو قبول نکرده باشه چی🥺

چرا قبول نکنه؟😂تو اونقدر و گفتی

بقیشم رفت یجای دیگه

اوکیه

در خنکای نسیم صبح زیر درختان سبز و بهاری باغ سلطنتی، کنار دریاچه قو نشسته ام و زیرلب آواز میخوانم و نقاشی ای میکشم که در هر رنگ آن،تمام جادوی درونم را نهاده ام،با آن لباس سرخ و سفیدی که همرنگ لاله های باغ من است،میان شکوفه های گیلاسی که سقوط میکنند میرقصم و از تمام آن روز استفاده میکنم🌷✨ و نه... حالا من جسمم را حس میکنم،جسمی که میفهمد،فقط یک آدم رویاپرداز است که هرروز،در باغ جادویی اش قدم میزند،و گاهی هم نامه ای برای شاهزاده قلمرو کناری مینویسد و درمورد روز آشنایی در همان باغ برایش میگوید🥲💞

خدایی؟من تا الان همیشه وسواس داشتم ومعمولا بیشتر از تعداد فرستادم برای این چیزای شرطی نمیدونم قبوله ...

قبوله خیالت راحت

همون ۲۱ ک نذر کردی میره برا نذرت اون اضافه هارم قبول میکنه ثوابت بیشتر میشه