bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 20429 عنوان مادر اکسم مرد😭😭😭 150 بازدید | 9 پست نمرده زنده اس ببخش بابت دورغراستش مادر اکسم جدیدا خیلی مهربون شده هر وقتم منو میبینه خیلی خیلی مهربون شده یعنی همش لبخند میزنه بهم قبلا اینجوری نبود اصلا همشم از اکسم میگه میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️ 1405/06/09 | 00:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 20429 دلش میسوزه برات میخاد پسرشو نفرین نکنی نمیخاد بیاد خاستگاریت هعیی قهرمم😭 میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 20429 🤣🤣🤣 😂😂😂 میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 20429 دلش میسوزه برات میخاد پسرشو نفرین نکنی نمیخاد بیاد خاستگاریت کمتر رک باش صد سال سیاهم باهاش ازدواج نمیکنم میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
liura عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 4426 کمتر رک باش صد سال سیاهم باهاش ازدواج نمیکنم گفتم بگم ک دلت خوش نباشه 😂😂
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 20429 خدا نکشتت😂😂 خب رفتارش عجیب شده زنک میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 20429 گفتم بگم ک دلت خوش نباشه 😂😂 دلم خوش نیس اون اگه خوب بود الان اکسم نبود میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️