2777
2789
عنوان

شانس منه

88 بازدید | 13 پست

بعد مدت ها خانوادمو راضی کردم قرص لاغری بخرم و سفارش دادم بعد من برای هورمون هام ریخته بهم قرص مصرف میکنم الان زدم هوش مصنوعی میگه تداخل دارویی داره اگه اینو بخورم جذب دوتا دارو دیگه پایین میاد

خدا نجاتت داده

تقویم عمر ماست جهان هر چه می کنیم *بیرون ز دفتر کهن سال و ماه نیست*سختی کشی ز دهر، چو سختی دهی به خلق *در کیفر فلک، غلط و اشتباه نیست #پروین_اعتصامی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چراااداروعه گیاهیه

موقع ساختش اونجا بودی؟ نصف اینا کورتونه قاتل کلیه

تقویم عمر ماست جهان هر چه می کنیم *بیرون ز دفتر کهن سال و ماه نیست*سختی کشی ز دهر، چو سختی دهی به خلق *در کیفر فلک، غلط و اشتباه نیست #پروین_اعتصامی

جدی؟واقعاً اهمیت نداره فقط میخوام لاغر بشممم

کلیه هات که آب کشید میفهمی اهمیت داره یا نه

بارهنگ و عرق نعنا رو امتحان کن سرصبح ناشتا خیلیا جواب گرفتن

خوتتون امتحان کردین؟۱۶ سالمه

من خودم ارزومه یکم گوشت بگیرم بس که لاغرم

بزن سایت می بینی نتیجه گرفتن یانه

دیالیزی شدن میدونی یعنی چی می دونستی نمی گفتی خرابی کلیه هات مهم نیس

سنتم مناسب استفاده ی این قرص ها نیست اخه خدا به فروشنده انصاف میداد کاش

من خودم ارزومه یکم گوشت بگیرم بس که لاغرم بزن سایت می بینی نتیجه گرفتن یانه دیالیزی شدن میدونی یعنی ...

کاش ۱۰ کیلو میشد بهت بدممم

۸۵ وزنمه نه سینه دارم نه باسن فقط پهلو و شکم و ران

فروشنده نیست از دیجیکالا سفارش دادم

کاش ۱۰ کیلو میشد بهت بدممم ۸۵ وزنمه نه سینه دارم نه باسن فقط پهلو و شکم و ران فروشنده نیست از دیجیکا ...

باشگاه رو امتحان کردی این که وزن میگیری خیلی خوبه ها پیش زمینه ی سینه و باسن پرفکته می تونی یه اندام شیک برا خودت بگیری

بیست بده چون من تو یه ماه همه شو آب میکنم😔

باشگاه رو امتحان کردی این که وزن میگیری خیلی خوبه ها پیش زمینه ی سینه و باسن پرفکته می تونی یه اندام ...

اره باشگاه هم میرم تأثیر نداره چون بشدت پرخوری دارم...این قرص و برای این گرفتم که جلوی اشتهامو بگیره

بیا ۲۰ بهت بدم عالیه منم لاغر میشم حسابی

اره باشگاه هم میرم تأثیر نداره چون بشدت پرخوری دارم...این قرص و برای این گرفتم که جلوی اشتهامو بگیره ...

عزیزم بارهنگ و عرق نعنا رو امتحان کن و ریزه خواری رو ترک کح روزه هم زیاد بگیر تا مجبور شی نخوری

مرسی

برو بهداشت محل تون بگو تمایل دارم شیرینی زیاد بخورم بهت یه قرص میدن میندازی خودشونم طریقه مصرفشو میگن خواهرم میگیره وزنش اومده پایین با اینکه سهل انگاره و هرروز سر وقت قرصا شو نمیخوره باز خوب تغییر کرده