2777
2789
عنوان

تهران گردی

32 بازدید | 4 پست

فردا با دوستام میخوام برم بیرون و بهشون باغ فردوس رو پیشنهاد کردم البته خودمم تاحالا نرفتم،بنظرتون جای خوبیه؟و اینکه میشه درمورد قیمت هاشم راهنمایی کنید چون دانشجوییم و خیلی هزینه بالا باشه شاید درتوانشون نباشه.

از نت سرچ کن

ویا هوش مصنوعی برات تحلیل میکنه دیگه

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی نریم،میشه راهنمایی کنید که چه جور جایی میشه رفت که خوش بگذره چون واقعاً دیگه جایی به ذهنم نمیرس ...

اگه میخواینبرین سینما برید باغ فردوس. نزدیک تجریش هم هست میتونید برید میدون قدس و تجریش بازار و پاساژای اونجا رو بگردین.

من نمیدونم اهل چه تفریحی هستین که راهنمایی کنم

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من