2777
2789
عنوان

یعنی بر میگرده 💔💔

74 بازدید | 14 پست

هروقت مادر برادر یا پدرم میخوان جایی برن همش حس دیگه برنمیگردن و میرن میمیرن 🥺 همش با خودم میگم یعنی برمیگردن 😭

دیگه از دست خودم خسته شدم روحی جسمی خستم

دوست دارم من بمیرم قبل اینکه برای اونا اتفاقی بیفته

هروقت برادر یا مادرپدرم ازم یه کاری میخوان

اگه انجام ندم همش فکر میکنم اگه کاری رو که خواستن انجام ندم بعدش میمیرن من یاد این می افتم که اون کار براشون انجام ندادم بعد عذاب وجدان میگیرم

من به دنیا آمدم ،اما نیامد اون به من .وصله ی ناجور بودیم از همان اول به هم 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی فوت شده قبلا تجربه داری یا همینجوری میگی. چون من بعد فوت پدرم اینجور شدم حتی ب خواستگارا نه میگفتم میترسیدم شوهر کنم بمیرن. الان نزدیک ۲۰سال از فوت پدرم گذشته تازه دارم ب حالت عادی برمیگردم

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

کسی فوت شده قبلا تجربه داری یا همینجوری میگی. چون من بعد فوت پدرم اینجور شدم حتی ب خواستگارا نه میگف ...

آره ۶سال پیش خواهرم فوت شد اینجوری شدم حتی تو خواب نصف شب میرم نفساشونو چک میکنم ببینم زندن یانه

آره ۶سال پیش خواهرم فوت شد اینجوری شدم حتی تو خواب نصف شب میرم نفساشونو چک میکنم ببینم زندن یانه

منم دقیقا اینجور بودم بعد همهمیخوابیدم قبل همه بیدار میشدم همه رو چک کنم. الانم کمی هستم ولی باید خودتو ب ی کار مشغول کنی کمتر فکر کنی

منم دقیقا اینجور بودم بعد همهمیخوابیدم قبل همه بیدار میشدم همه رو چک کنم. الانم کمی هستم ولی باید خو ...

خیلی حسه بدیه روح روان آدمو نابود میکنه

من بیشتر روی مادر وبرادرم حساسم

سعی کن فقط بری سرکار کمتر فکر کنی خسته میشی فکرت کم درگیر میشه ایشالله که زودتر خوب بشی و اینقد اتفا ...

ممنونم

خیلی حسه بدیه روح روان آدمو نابود میکنه من بیشتر روی مادر وبرادرم حساسم

سعی کن فقط بری سرکار کمتر فکر کنی خسته میشی فکرت کم درگیر میشه ایشالله که زودتر خوب بشی و اینقد اتفاق خوب بیفته تو زندگیت که برگردی روال عادی