2777
2789
عنوان

برمیگرده یعنیی

28 بازدید | 12 پست

کات کردیم هنوز دو روز نگذشته عکس جدید گذاشته پروفایل انقدرر گریه کردم از اینکه شاید دیگه اینده ای نباشه از اینکه انقدر همه چیش به دلم مینشست

چیکار کنم یچه ها خیلی دلم تنگه میخواستم پیام بدم فقط بگم دلتنگشم بعد دیدم این کارم هیچ فایده ای نداره

میدونم الان میگین یکی بهتر میاد ولی اخه🥲🥲

برمیگرده یعنی؟
تاحالا تو رایبطه انقدر جدی نبودم ولی همه میگن پسرا برمیگردن این راسته؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جواب این سوال رو خودت بهتر میدونی، باید دید چقدر دوست داشته

ولی هرکاری میکنی منت نکش،منت بکشی دیگه برنمیگرده

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)
دلیل کات چی بود و از سمت کی بود؟اگه مشکل حل شدنیه دعوتش کن کافه چندبار باهم صحبت کنید حلش کنید.

ببین درساش و کارش خیلی زیاد بو پزشکیو اقتصاد و تدریس کنکورو اموزشگاه جدید زده بود و میگفت من دغدغم رفت سر ماشین و خونه و نمیتونم انرژی برا رابطه بذارم
از سمت من که گفتم چرا یه روز کامل نیستی حتی یه پیام ندادی حالمو بپرسی حل شدنیه ولی زمان میخواد قضیه
کامل جریانو توی تاپیک قبل نوشتم

جواب این سوال رو خودت بهتر میدونی، باید دید چقدر دوست داشتهولی هرکاری میکنی منت نکش،منت بکشی دیگه بر ...

میدونی اخرش با اینکه من میخواستم کات کنیم ویس که میدادم صدام معلوم بود گریه کردم یا مثلا یه بارم پرسیدم از نظر تو راهیی نیست دیگه؟اینا منت کشیه؟ وای من خاک بر سر اخرین سری بعد کاتمون پیام دادم که اخرش این شذ البته چون خودم همه راهای برگشتو بسته بودم پیام دادم

ببین درساش و کارش خیلی زیاد بو پزشکیو اقتصاد و تدریس کنکورو اموزشگاه جدید زده بود و میگفت من دغدغم ر ...

خب ببین کسی ک گفته میخواد تمرکزش رو از رابطه برداره و بزاره روی خونه و ماشین، نمیشه ب زور مجبورش کرد ک بمون فلان کارو بکن. توام حق داری خب بالاخره هرروز دو دقیقه وقت داره یه ویس بده یه خبری بده خبری بگیره. ولی خب اگه خودش نخواد نمیشه.

لیتل مهندس🪽🚀

ولی برمیگرده...چون همه ادما برمیگردن به جایی که دوست داشته شدن کی؟اون موقع که کسایی که دوست دارنو از ...

خیلی میترسم
نمیدونم برگرده چیکار میکنم یه طرف شبی که کات کردیم و داشتم میمیردم یادم میاد یه طرف اینکه چقدر دوسش دارم

خب ببین کسی ک گفته میخواد تمرکزش رو از رابطه برداره و بزاره روی خونه و ماشین، نمیشه ب زور مجبورش کرد ...

زمان میخواد نه؟
نمیدونم در کل بنظرت یه روزی مثل قبل میشه وضعمون؟
امشب پروفایل گذاشته بود و دوباره نشستم گریه کردم ا

زمان میخواد نه؟نمیدونم در کل بنظرت یه روزی مثل قبل میشه وضعمون؟امشب پروفایل گذاشته بود و دوباره نشست ...

وقتی بتونه بین کاراش تعادل ایجاد کنه و اون فشار درگیری رو از روی خودش برداره، میفهمه که چقد تنهاس و لازمت داره.

باهاش صحبت کن بگو میدونم سرت شلوغه درگیری و اینا ولی من میدونم موفق میشی و فلان و اگه دوست داشته باشی تو روزای سخت و اسون کنارت بمونم و وسط مشکلا تنهات نزارم.

این چیزارو بگو فکرش نرم میشه میتونه تصمیم بگیره.

لیتل مهندس🪽🚀