2777
2789
عنوان

مشهدی ها بیاین

201 بازدید | 30 پست

مشهدی ام 25 سالمه متاهلم هستم زیاد اتهل بیرون اینا نیستم دوستی هم ندارم و کسایی که الان باهاشون در ارتباطم یا بچه دارن یا حوصله و وقت ندارم

دنبال کسی هستم پایه باشه بیرون بریم کافیشاپ بریم عکس بگیریم معاشرت کنیم کسی پایه عکاسی بیرون هست لطفا قضاوت نکنید و واقعا هم دوستی سالم میخوام 😘

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حیف شهرمون خیلی دوره. منم همین هدف را دارم

فدای سرت دوست داشتی اینستای همو داشته باشیم خوشحال میشم 😘 من دوست دارم ولی واقعا پایه نیستن الان یکم هم سلیقه پیدا کردن مثل خودت سخته😢

فدای سرت دوست داشتی اینستای همو داشته باشیم خوشحال میشم 😘 من دوست دارم ولی واقعا پایه نیستن الان یک ...

آره. راستی من خیلی مذهبی ام ها

هرچی می پرسم فقط جواب اونو بگو و نظرتو تحمیل نکن. وگرنه ولم کن

آدم خوب زیاده ولی اینقدر درگیری مردم زیاد شده و چشم هم چشمی هم پر رنگ شده تو زندگی نمیشه با هرکسی ار ...

دقیقا

چی بگم

کاش یه گروه درست حسابی داشتیم

امید امکان معجزه رو بیشتر میکنه

😂 من با عقایدت کاری ندارم منم در حد خودم و متاهل بودنم حواسم هست چارچوب خودمو دارم

متاسفانه الان هرکی میبینه ادم مذهبیه وچارچوب داره دوست نمیشه چون نمیتونه خودشو وفق بده

شما معرفی میکنی؟

منو همین جا عضو گروه کردن اونم دوبار

دو روز حرف میزدن بعد گروه سکوت مطلق میشد

من دوست دارم عکس غذاهامونو بذاریم

عکس جایی که میریم چیزی که میخریم

حتی گاهی درد دل یا مشورت

اگه سفربیاییم شهر همدیگه قرار بذاریم

نه سوت و کور فقط اسمأ گروه باشه

امید امکان معجزه رو بیشتر میکنه

متاسفانه الان هرکی میبینه ادم مذهبیه وچارچوب داره دوست نمیشه چون نمیتونه خودشو وفق بده

نه من دوست به شدت مذهبی هم دارم و جالبیش فقط شوهرش منو قبول داره و رفتو آمد داریم

منو همین جا عضو گروه کردن اونم دوباردو روز حرف میزدن بعد گروه سکوت مطلق میشدمن دوست دارم عکس غذاهامو ...

منم دوست دارم دوستی سالم و پایه پیدا بشه باهم سفر و تفریح بریم

منو همین جا عضو گروه کردن اونم دوباردو روز حرف میزدن بعد گروه سکوت مطلق میشدمن دوست دارم عکس غذاهامو ...

خوب گروه همینجوریه نه من دوست دارم 2 یا3 تا دوست باحال داشته باشم همشم باهم باشیم به قول شما از همه چی صحبت کنيم نگفتی شما کجایی هستی؟